Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne a párod az ex barátnőjével így viselkedett?
Sziasztok,
megtudtam ,hogy a jelenlegi párom akivel már össze is költöztünk (fél éve vagyunk együtt) az egyik barátnőjével akivel 5 évig volt együtt úgy viselkedett,mint egy pszichopata, nem engedte sehova ,féltékeny volt őrülten, az utcán is kiabált vele. Azt is meg tudtam,hogy az ő keresztapja verte a feleségét és ugyanígy viselkedett,mint a párom.
Amikor rákérdeztem a dologra,azt mondta,hogy velem nem viselkedne így és a többi barátnőjével sem bánt így,de az a lány annyira idegesítette.. Szerintetek van félnivalóm? IGazat mond? Velem nem fog így bánni?
Tehát ha valaki csendes az kiváltja a másikból az agresszív állatot??
Ez csak nekem hibádzik??
Egyébként megsúgom hosszú távú kapcsolatban nincs olyan johy egyszer sem leszel idegesebb a párodra, elég ha mindketten hulla.fáradtok vagytok...tehát bizzos lehetsz benne hihy te is az előző barátnő sorsára jutsz csak idő kérdése. De úgysem teszel semmit hisz látszik az írásodból is hogy vakon dzerelmes vagy... fél éve vahytok együtt még jó hogy te vagy a mindene csak veled képzeli a jövőt...
Maradjunk annyiban, hogy a párod rosszul kezeli a stresszt, és ha olyan helyzetbe kerül, akkor indulatos,
Van aki nem tud higgadt fejjel gondolkozni ha szerelmes, ez nem ritka jelenség, ehhez kell egyfajta szellemi érettség. Minden apró dolog miatt képes patáliát rendezni és ahelyett, hogy a megoldáson törné a fejét még rátesz egy lapáttal.
A se veled, se nélküled kapcsolatok jellemzője, hogy a kapcsolat egy helyben áll, ha csak az egyik fél az aktív, akkor nagyon kiábrándító tud lenni, hogy szenved ezerrel miközben a másik folyamatosan hajtogatja, hogy ez így nem jó. Nem tudhatod, hogy a csendes, édes lány miket mondott a párodnak, vagy hogyan viselkedett vele szemben.
Az ingerültség alapja lehet düh, de lehet elkeseredettség is, nagyon nem mindegy mi volt a kiváltó ok.
Nem vonnék le messzemenő következtetéseket abból, hogy egy Nő ki tudta hozni a párodat a sodrából, lehet intő jel, de emiatt nem lennék előítéletes. Egy veszekedéshez mindig 2 ember kell, ha valaki magában is hajlamos dühkitörésekre, akkor van az igazi probléma.
Volt olyan barátnőm, aki ha nagy nehezen talált valami fogást rajtam, hibáztam valamiben, akkor minden egyes alkalommal amikor nézeteltérés volt közöttük felemlegette nekem (mert érvelni képtelen volt)...és egy idő után fel tudtam robbanni tőle. Mondjuk én nem szenvedtem vele évekig, kidobtam a fenébe.
38F
Most kifaggattam jobban a barátját, és egyre inkább nem hagy nyugodni a dolog,amiatt sem amit ti is írtok .
Azt mondta a barátja,hogy ő ott volt az egyik nagy vitájuk kirobbanásakor , mindenki ivott és éjfélkor elindultak az éjszakába,kicsit fázott a lány és a barátom ráadta a kabátját , nagyon vidám volt a társaság ,amikor is a lány mondta,hogy most már visszaadja a kabátot mert már nem fázik. A barátom erre indulatos lett és azt mondta neki,biztos mutogatni akarja magát a pasiknak azért vette le a kabátot. A lány nevetve mondta,hogy milyen hülyeségeket beszél,de a barátom már megsértődött és látványosan kerülte,sértően kötekedően beszélt vele,aztán természetesen tovább fajult a dolog,nem lehetett vele beszélni ,a lány is végül megsértődött,nagy kiabálás lett az egészből.Azt mondja szinte mindig ilyen apró dolgokon ment a vita,ha ránézett egy fiúra akkor féltékenységi jeleneteket rendezett le,de a lány soha nem kiabált,észérvekkel próbálta kezelni a dolgokat,de szinte mindig csak sírás lett a vége.
Milyen jelekre kellene figyelnem ,hogy fel tudjam ismerni ?
A kommentek fenyeben mar most menekulj, tenyleg idozitett bomba.
Az a baj, hogy mire eszreveszed, hogy veled is igy banik, addigra mar belemanipulal abba, hogy azt hidd, a te hibad, es akkor mar sokkal, de sokkal nehezebb lesz, es ti is csinalhatjatok a se vele-se nelkule toxikus keringot, amig nem talal uj aldozatot maganak..
"azt mondta neki,biztos mutogatni akarja magát a pasiknak azért vette le a kabátot"
Ezt nekem egyetlen egyszer mondhatná egy pasi. Részegen is.
Lassan hat éve vagyok a párommal, de fel sem merült benne ilyesmi, nemhogy a fejemhez vágja. Erre nincs mentség. Amúgy is, aki részegen kötekedő, féltékenykedő, az józanon is az, maximum jól kompenzál - egy darabig. Ha látni akarod egy ember jellemét, nézd meg, milyen spiccesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!