Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál a barátnőd barátnőjével, aki folyton hergeli ellened a barátnődet?
Kétszer találkoztam a barátnőm barátnőjével, de már első látásra is meglehetősen ellenszenves volt, gondolom neki is hasonló véleménye volt rólam. Azóta ha tudom, hogy találkoztak, elmentek együtt valahová a barátnőmmel, akkor a párom furán viselkedik utána. Ezt tart pár napig, utána minden a régi. Barátnőmmel amúgy teljesen jól megvagyunk, régóta együtt vagyunk, szinte sosem veszekszünk.
A barátnőm barátnője meg a facebook adatlapja alapján is gyűlöli a férfiakat, tele van érdekes posztokkal a profilja. Rengeteg barátja volt már, sokszor kirakták már, de már egy ideje egyedül van.
Nem foglalkoznék különösebben a csajjal, hacsak nem akarom választás elé állítani a barátnőm - ez nem lenne jó megoldás.
Amit én tennék: mikor barátnős nap van, akkor aznap nem találkoznék a kedvesemmel, mivel még az "agymosás" hatása alatt van. Csak másnap, erős befolyásolás esetén harmadnap lenne randi - ennyit ki lehet bírni.
Ha ő ezt szóvá teszi, akkor őszintén és tárgyilagosan elmondanám neki, hogy mi a problémám.
Nem írtad, hogy mióta vagytok együtt, mennyire stabil a kapcsolatotok.
Lehetőségek:
Szerelmes a barátnődbe a barátnőd
Irigy a kapcsolatotokra.
Féltékeny mert nincs annyit vele mint előtted.
Fura viselkedés azért van mert tele tömi a fejét.
Megoldás:Mikor ott van mindkettő, keményen vágd oda a problémád, mond el mit érzel,mit gondolsz, figyeld a reakciókat.Fogod tudni szerintem h mit tegyél.
Én elmondanám a véleményem a barátnődnek szépen nyugodt hangnemben. Nem kell szitkozódni mert az olaj a tűzre , csak nyugodtan. Ha agyilag fel tudja fogni hogy hülyeségeket beszél a csaj akkor nincs baj. Állítsa le a barátnőjét , mert nálatok a kapcsolatban minden rendben van. Nem kell őket eltiltani egymastól mert az sem jó.
Ha a barátnőd ennek ellenére hagyja hogy telebeszéljék a fejét akkor én gondolkoznék el a kapcsolatom jövőjéről hogy akarok e ilyen nővel hosszútávon együtt lenni, aki ennyire befolyásolható, akinek mások mondják meg mi a jó neki.
Köszönöm a hozzászólásokat, mentek a zöldek.
8 éve vagyok együtt a barátnőmmel, teljesen jól megvagyunk amúgy.
A barátnőm olyan, hogy nagyon sokan ráakaszkodnak, mert áldott jó szíve van, és rendszerint olyanokat nem tud lerázni, akik egyedül vannak, utálják az egész világot,ellenben nem hajlandóak tudomásul venni a saját hibáikat, és mintegy önigazolást keresik inkább, hogy nem velük van a probléma.
Én olyankor ki vagyok tiltva, már mondtam, hogy szívesen elkísérem, de ha láttatok gyűlölködő arckifejezést emberen, na akkor az olyan volt, amikor a barátnő végigmért.
Nem voltak sokat együtt, szóval biztos nem miattam találkoznak kevesebbet, csak munkatársak voltak egy rövid ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!