Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom a mai napig nagyon jóba van az exe családjával, szinte a szüleinek tekinti őket. Szerintetek van okom attól félni, hogy ez által újra egymásra talalálnak a volt barátnőjével? (Lent)
4 éves kapcsolat volt, és három éve ért véget. A párom szakìtotta meg a pàrkapcsolatot.
Egyszer megérdeztem, elbirja e képzelni az újra kezdést. Egyenes válaszban megindokolta hogy nem. Azóta nem hoztam fel neki a témàt. Csak amikor arra gondolok h a szüleivel milyen jól kijön azt érzem abban a családban a helye.
Szeretem,tehát nem mondom meg neki mikor mit csináljon,kivel legyen jó viszonyban.
Hogy kezeljem a helyzetet?
Szerintem nincs okod aggódni:
- ő szakított
- egyenesen megmondta, hogy nem tudja elképzelni az újrakezdést
- 3 éve ért véget, ennyi idő alatt már kiderült volna, ha mégis van valami.
Szerintem nincs gond.
Minden emberhez főzi az embert élmények, legyen az jó vagy rossz.
Ha most én szakítanék a párommal, a szüleivel nekem sem lenne rossz viszonyom, mert hát ők ha úgy nézzük külön emberek és más kapcsolat van köztünk.
Bármikor találkoznék velük, úgy viselkednék mint mikor együtt voltam a lányukkal.
Nem az ő hibájuk és ezt minden normális ember tudja, hogy két az a két ember együtt marad vagy sem.
Vannak ugyan különleges esetek, viszont egy normális ember elfogadja, hogy a lánya vagy fia mit miért tesz vagy milyen döntéseket hozz, hisz már önálló felnőtt.
Ne agyalj ezen és nem gondold túl, megmaradt a jó emberi kapcsolat a párod és azok az emberek között ennyi.
Nézd egyszer úgy a helyzetet, hogy nem rakod oda az exet és ez az ami fontos.
A párod már úgy néz rá mint egy másik emberre és nem úgy, hogy visszakapni. Ezt tessék szem előtt tartani.
A sok agyalás neked sem és a kapcsolat szabadságán, őszinteségén sem tesz jó.
Párod családja milyen? Együtt vannak a szülők?
Nem tudom mit jelent az hogy jóban van a családjával. Renszeresen találkoznak vagy mi?
Nyugisan, jó fejek az exe szülei.
Én öreg vagyok, egy ilyen ex-szel volt éveken át tök jó kapcsolat, a lányom egyik volt pasijával.
Becsületesen szakítottak, de azért megkérdeztem a gyerekemet, hogy neki nem ciki-e, azt mondta, nem.
Az ő későbbi párja kicsit pufogott, az ex meg volt olyan jó fej, hogy azért annyira nem tekintett családjának, hogy az új nőjét is hozta volna.
Aztán elhalt ez a szál.
Ne aggódj emiatt, eléggé egyenes a barátod, ahogy írod.
Nalunk az ex ferjem a mai napig osszejar a szuleimmel, sot bemutatja nekik az aktualis baratnojet/feleseget is, egyutt vacsoraznak, vagy kerti parti.
A dolog eleinte zavart mert az ex ferjem megcsalt (ezert ex) es kidobtam (o nem akart valni) es olyan arulasnak ereztem h a szuleim ennek ellenere talakozgatnak vele es a baratnojevel/felesegevel de aztan rajottem, h vegulis ehhez semmi kozom, engem nem erint:-)
A mai napig joban vagyunk az exemmel de nem jarunk ossze, de mar ismeri a ferjemet, bem kulonosebben kedvelik egymast. Szoval az en peldambol kiindulva sztem semmi okod aggodni, kb akkor sem mennek vissza az exemhez ha fizetnenek erte:-)))
Megertem h szereti a szuleimet, oket mindenki szereti:-)En is beszelek a hugaval, nagynenjevel, unokatesojaval a mai napig, de nincsenek mogottes szandekok egyik fel reszerol sem.
Mivel az eletem resze volt 8 evig, ezek a kotelekek megmaradnak es mindig szamithatunk egymasra. Pl:ha segitsegre van szuksege (anyagi pl) akkor nem kerdes h segitek, es vice versa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!