Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van okom felni? Miert vagyok feltekeny a nore es ezt a pasim miert nem erti meg?
A paromnak van egy no kollegaja,aki kb15evvel idosebb nala.
De joban vannak, mert pl. Tudni jell hogy a pasim senkinek sem koszon puszival,de pl. A nonek igen..es amikor a csaj van a ramtarban akkor a pasim hoz haza dolgokat a melohelyerol ugye. ,,kez alol,,
Nos..en eleg feltekeny tipus vagyok.
Oke tudom ez viccesen hangzik,de azon kattogok,hogy mit csinal a pasim,, cserebe,, a nonek hogy az meg szerez neki dolgokat a raktarbol ingyen...
Ezen ma este (mert a parom megint hozott haza 1-2kapo5tt cuccot) nagyon felhuztam magam es a pasim fejehez vagtam hogy tuti megcsal a novel stb.
Szoval alaposan osszevesztunk, azt mondta fejezzem be mert nevetseges vagyok...de nagyon bant a dolog.
Amugy a pasim32eves, a no45 en 23vagyok.
Egyszeruen zavar ez az egesz... Oke talalkoztam mar a nov jofej,van ferje meg gyereke is... Nem szep no,de fiatalos meg vagany...es latszik hogy joban vannak a parommal,ugyertem csipik egymast....
De nem tudom szabadulni attol a gobdolattol hogy pl vele csal meg a pasim.
Es ha tudom hogy a no van a raktarban es a pasim napkozben nem keres,azonnal azon kattogok hogy hogy tuti a novel csinalnak ezt.azt es vele van elfoglalva azert nem er ra velem beszelni...
Nagyon feltekeny vagyok.
A parom mergelodik meg mar olykor nevet rajtam, hogy ez nevetseges...de nekem meg nagyon rossz.
Nem tudom hinni hogy napi 8orat dolgozik a novel,joban vannak,puszival koszonnek es semmi nincs koztuk...jah plusz ugye ad a pasimnak kez alol cuccokat,amiert ugye mindenkit kirughatnak...
Igazibol az is zavar,hogy a napokban defult ki hogy puszival koszon neki. O maga meselte.
Jah..bezzeg ha en koszonnek mas ferfinak puszival,O meglenne sertodve...
Amugy arrol nem is beszelek,hogy mivel ez egy szerelo muhely,igy mo utan a ferfiak letusolnak,parom is minden este letusol munka utan bent.
Mar arra is gondolok hogy lehet hogy a no bemegy hozzajuk....
Amugy a pasim tudja hogy rettegek a megcsalastol.
Azt mondja sosem csalt meg es nem is tenne mert szeret es amugy sem az a tipus...plusz tolem mindent megkap.
De ez a no nagyon zavar...
Egyszeruen nem hiszem el hogy ilyen joban vannak es sosem volt koztuk semmi tobb.
Nem a parom esete... De egtszeruen feltekeny vagyok ra.
Nem tudom miert,de nagyon ideges vagyok,ha arra gondolok hogy nemis tudom hogy ezek mit csinalnak bent egesz nap...igy mire hazajon este a larom robbanok a feltekenyseg miatt
Persze, hogy van okod.
Jó hogy nem vagy naiv ennyire.
túl reagálod
haveroknak mondhatóak
észrevennéd,ha gubanc van ,mert átnézne rajtad,nem mesélne el semmit,nem szexelne veled
sok túlórája lenne
nyugi,ne rontsd el a légkört ilyen marhasággal..
Előzőnek igaza van. Az ugyanannyira kellene aggasszon, hogy lop a cégétől.
Ha a páromról ilyen kiderülne felkelne bennem erre is az oroszlán ugyanúgy, mintha egy munkatársával puszilkodnának.
Félredug. Ezt leszbikus nőként mondom.
27/N/L
Amugy a parom ferfi kollegajaval is ilyen a nonek a viszonya...
Amugy ha lenne valami koztuknakkor sem ertenem...
Mert
1) akkor a pasim miert mutatott volna be a nonek
2)miert mondana el magatol hogy ilyen jo a viszonyuk
3) full csunya es oreg a no...en meg fiatal vagyok es szebb.
Amugy a parom egy full jonepu pasi.
Sok not megkaphatna...miert pont ez az oreg kellene neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!