Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van okom felni? Miert vagyok feltekeny a nore es ezt a pasim miert nem erti meg?
A paromnak van egy no kollegaja,aki kb15evvel idosebb nala.
De joban vannak, mert pl. Tudni jell hogy a pasim senkinek sem koszon puszival,de pl. A nonek igen..es amikor a csaj van a ramtarban akkor a pasim hoz haza dolgokat a melohelyerol ugye. ,,kez alol,,
Nos..en eleg feltekeny tipus vagyok.
Oke tudom ez viccesen hangzik,de azon kattogok,hogy mit csinal a pasim,, cserebe,, a nonek hogy az meg szerez neki dolgokat a raktarbol ingyen...
Ezen ma este (mert a parom megint hozott haza 1-2kapo5tt cuccot) nagyon felhuztam magam es a pasim fejehez vagtam hogy tuti megcsal a novel stb.
Szoval alaposan osszevesztunk, azt mondta fejezzem be mert nevetseges vagyok...de nagyon bant a dolog.
Amugy a pasim32eves, a no45 en 23vagyok.
Egyszeruen zavar ez az egesz... Oke talalkoztam mar a nov jofej,van ferje meg gyereke is... Nem szep no,de fiatalos meg vagany...es latszik hogy joban vannak a parommal,ugyertem csipik egymast....
De nem tudom szabadulni attol a gobdolattol hogy pl vele csal meg a pasim.
Es ha tudom hogy a no van a raktarban es a pasim napkozben nem keres,azonnal azon kattogok hogy hogy tuti a novel csinalnak ezt.azt es vele van elfoglalva azert nem er ra velem beszelni...
Nagyon feltekeny vagyok.
A parom mergelodik meg mar olykor nevet rajtam, hogy ez nevetseges...de nekem meg nagyon rossz.
Nem tudom hinni hogy napi 8orat dolgozik a novel,joban vannak,puszival koszonnek es semmi nincs koztuk...jah plusz ugye ad a pasimnak kez alol cuccokat,amiert ugye mindenkit kirughatnak...
Mert
1) akkor a pasim miert mutatott volna be a nonek
2)miert mondana el magatol hogy ilyen jo a viszonyuk
3) full csunya es oreg a no...en meg fiatal vagyok es szebb.
Ez adja az alibit. Hogy illogikusnak gondolod, pont ezért tette ezeket. 45 a nő, tudhat valamit szexben, amit te nem
"full csunya es oreg a no...en meg fiatal vagyok es szebb. "
Viszont kéznél van. Nem kel rá plusz időt szakítani, ott a munkahelyen is lezavarhatják, így egyiküknek sem kell alibit hazudni otthon, nincs lebukásveszély. Ráadásul családja van a nőnek, tehát ki van zárva, hogy egy idő után majd többet akar, ráakaszkodik. Olyan full csúnya meg nem lehet, ha egy nála sokkal fiatalabb férfi lett a szeretője, meg amúgy is, éretlen vagy még te ehhez, egy szexkapcsolat az alkalomról és az odaadásról szól, nem a szépségről. És mindennek a tetejébe bakker még ajándékokat kap a nőtől, miután megcsinálta, még ha lopottat is.. legyél nyugodt, megcsal téged a párod.
Anyumnak meseltem a gondolataimrol es mutattam neki a not.
Kinevetett es azt mondta beteges vagyok, mert az a no nagyon idos es ne nevettessem magam...ennyire ne legyek paranoias.
Nos, igen az itt irok allitjak hogy a pasim megcsal.
De erre mibol kovetkeztetnek 1000%ig biztosra?????
Mibol derul ki az hogy megcsal??? Mert en,aki egyutt elek vele,nem jottem meg ra csak a feltekenysegem indult be.
Plusz ha megis megcsal,valami bizonyitekomak lennie kelle e nem???
Tehat a bizonyitek szerzesre is varom az otleteket
" a pasim senkinek sem koszon puszival,de pl. A nonek igen."
Miért csak neki? Szerinted..?
"Nem tudom hinni hogy napi 8orat dolgozik a novel,joban vannak,puszival koszonnek es semmi nincs koztuk...jah plusz ugye ad a pasimnak kez alol cuccokat,amiert ugye mindenkit kirughatnak..."
Hát én sem tudom hinni. Kockáztatná egy negyvenes nő az állását a semmiért? Miközben még családja is van, nekik is vihetné a cuccost haza! Vak vagy kislány, ha ennél több bizonyítékot akarsz.
Viszont nem csak a paromnak ad cuccokat es nem is csak neki koszon puszival hanem meg 2masik ferfi kolleganak is.
Akkor veluk is viszonya van???
A kerdesem sajnos valos :(
Es attol fuggetlenul,hogy a pasim elmondasa szerint (kitudja) mas ferfiakkal is ilyen a no... Az engem nem erdekel...
Engem az erdekel es nagyonis zavar hogy egyaltalan ilyen tulzottan jo es kozeli,bizalmas viszonyt apolnak a pasimmal.
Nagyon idegesit es mar biztosra veszem hogy megcsalt vagy megcsal vele a pasim...
Szerintem ebbol szakitas lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!