Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van okom felni? Miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van okom felni? Miert vagyok feltekeny a nore es ezt a pasim miert nem erti meg?

Figyelt kérdés

A paromnak van egy no kollegaja,aki kb15evvel idosebb nala.

De joban vannak, mert pl. Tudni jell hogy a pasim senkinek sem koszon puszival,de pl. A nonek igen..es amikor a csaj van a ramtarban akkor a pasim hoz haza dolgokat a melohelyerol ugye. ,,kez alol,,

Nos..en eleg feltekeny tipus vagyok.

Oke tudom ez viccesen hangzik,de azon kattogok,hogy mit csinal a pasim,, cserebe,, a nonek hogy az meg szerez neki dolgokat a raktarbol ingyen...

Ezen ma este (mert a parom megint hozott haza 1-2kapo5tt cuccot) nagyon felhuztam magam es a pasim fejehez vagtam hogy tuti megcsal a novel stb.

Szoval alaposan osszevesztunk, azt mondta fejezzem be mert nevetseges vagyok...de nagyon bant a dolog.

Amugy a pasim32eves, a no45 en 23vagyok.

Egyszeruen zavar ez az egesz... Oke talalkoztam mar a nov jofej,van ferje meg gyereke is... Nem szep no,de fiatalos meg vagany...es latszik hogy joban vannak a parommal,ugyertem csipik egymast....

De nem tudom szabadulni attol a gobdolattol hogy pl vele csal meg a pasim.

Es ha tudom hogy a no van a raktarban es a pasim napkozben nem keres,azonnal azon kattogok hogy hogy tuti a novel csinalnak ezt.azt es vele van elfoglalva azert nem er ra velem beszelni...

Nagyon feltekeny vagyok.

A parom mergelodik meg mar olykor nevet rajtam, hogy ez nevetseges...de nekem meg nagyon rossz.

Nem tudom hinni hogy napi 8orat dolgozik a novel,joban vannak,puszival koszonnek es semmi nincs koztuk...jah plusz ugye ad a pasimnak kez alol cuccokat,amiert ugye mindenkit kirughatnak...

2015. szept. 29. 23:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert

1) akkor a pasim miert mutatott volna be a nonek

2)miert mondana el magatol hogy ilyen jo a viszonyuk

3) full csunya es oreg a no...en meg fiatal vagyok es szebb.

Ez adja az alibit. Hogy illogikusnak gondolod, pont ezért tette ezeket. 45 a nő, tudhat valamit szexben, amit te nem

2015. szept. 30. 00:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Nincs szó megcsalásról... inkább örülj a kapott dolgoknak. Végülis a nő "lopja", nem a pasid. Nem értem, miért aggódsz ezen :) Ja, nekem is van pár haverom, akivel puszival köszönünk.
2015. szept. 30. 10:20
 13/22 anonim ***** válasza:

"full csunya es oreg a no...en meg fiatal vagyok es szebb. "

Viszont kéznél van. Nem kel rá plusz időt szakítani, ott a munkahelyen is lezavarhatják, így egyiküknek sem kell alibit hazudni otthon, nincs lebukásveszély. Ráadásul családja van a nőnek, tehát ki van zárva, hogy egy idő után majd többet akar, ráakaszkodik. Olyan full csúnya meg nem lehet, ha egy nála sokkal fiatalabb férfi lett a szeretője, meg amúgy is, éretlen vagy még te ehhez, egy szexkapcsolat az alkalomról és az odaadásról szól, nem a szépségről. És mindennek a tetejébe bakker még ajándékokat kap a nőtől, miután megcsinálta, még ha lopottat is.. legyél nyugodt, megcsal téged a párod.

2015. szept. 30. 10:28
 14/22 anonim ***** válasza:
Mitől olyan biztos, h megcsalja? Azért mert van egy nőkollégája? Szerintem inkább ne legyen kapcsolatod...
2015. szept. 30. 12:14
 15/22 A kérdező kommentje:

Anyumnak meseltem a gondolataimrol es mutattam neki a not.

Kinevetett es azt mondta beteges vagyok, mert az a no nagyon idos es ne nevettessem magam...ennyire ne legyek paranoias.

Nos, igen az itt irok allitjak hogy a pasim megcsal.

De erre mibol kovetkeztetnek 1000%ig biztosra?????

Mibol derul ki az hogy megcsal??? Mert en,aki egyutt elek vele,nem jottem meg ra csak a feltekenysegem indult be.

Plusz ha megis megcsal,valami bizonyitekomak lennie kelle e nem???

Tehat a bizonyitek szerzesre is varom az otleteket

2015. szept. 30. 13:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Hagyd ezt abba, mielőtt beleőrülsz... valakiben v megbízol, v nem, ha nem, akkor szakíts vele, ez ilyen egyszerű. A saját életedet keseríted/nehezíted meg.
2015. szept. 30. 13:03
 17/22 anonim ***** válasza:
63%

" a pasim senkinek sem koszon puszival,de pl. A nonek igen."

Miért csak neki? Szerinted..?

"Nem tudom hinni hogy napi 8orat dolgozik a novel,joban vannak,puszival koszonnek es semmi nincs koztuk...jah plusz ugye ad a pasimnak kez alol cuccokat,amiert ugye mindenkit kirughatnak..."

Hát én sem tudom hinni. Kockáztatná egy negyvenes nő az állását a semmiért? Miközben még családja is van, nekik is vihetné a cuccost haza! Vak vagy kislány, ha ennél több bizonyítékot akarsz.

2015. szept. 30. 13:49
 18/22 A kérdező kommentje:

Viszont nem csak a paromnak ad cuccokat es nem is csak neki koszon puszival hanem meg 2masik ferfi kolleganak is.

Akkor veluk is viszonya van???

2015. szept. 30. 13:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Na jól van, hagyjad már a kamudat. Minden válasz után alakítasz kicsit a szituáción, új infókat dobsz be, szépítesz... ha unatkozol, akkor menj, nézz valami filmet, ne itt trollkodj. Na azért ügyes vagy, ritkán dőlök be kamukérdésnek, de te most rászedtél, grat.
2015. szept. 30. 14:09
 20/22 A kérdező kommentje:

A kerdesem sajnos valos :(

Es attol fuggetlenul,hogy a pasim elmondasa szerint (kitudja) mas ferfiakkal is ilyen a no... Az engem nem erdekel...

Engem az erdekel es nagyonis zavar hogy egyaltalan ilyen tulzottan jo es kozeli,bizalmas viszonyt apolnak a pasimmal.

Nagyon idegesit es mar biztosra veszem hogy megcsalt vagy megcsal vele a pasim...

Szerintem ebbol szakitas lesz

2015. szept. 30. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!