Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik hűségesek a párjukhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hűségesek a párjukhoz, azoknak meg sem fordul soha a fejükben, hogy milyen lenne mással? * Volt, aki fiatalon találta meg a társát?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, de úgy érzem megtaláltam az Igazim és eddig nem volt gondom a hűséggel sem soha, mert mindig még a lehetőségét is elkerülöm a kísértésnek.

Azonban mostanában néha bepánikolok, hogy nem próbálhatok ki soha olyan dolgokat, amik egy párkapcsolatba nem férnek bele.

Lehet úgy is fogalmazni, hogy "nem éltem ki magam", bár utálom ezt a szöveget, de valami hasonlót érzek.

Nem vagyok bulizós, se társasági ember, soha nem is voltam és semmiképp nem akarok félrelépni, mert nem fér össze az elveimmel, pláne mondjuk esküvő után. Szeretnék kivétel lenni és mindent jól és példaértékűen csinálni, hogy majd azt mondhassam a gyerekeimnek, hogy "a világ nem olyan szörnyű és igenis vannak kivételek, akik nem csalják meg egymást".

Másnak is vannak ilyen gondolatai, vagy ez már rég rossz, ha eszembe jut? Ti hogy kezelitek az ilyen gondolatokat? Mit tegyek, hogy ne érezzem azt, hogy kimaradok dolgokból?

*Elsősorban szexre gondolok és ehhez kapcsolódó élményekre, flörtökre, nem pedig mással kipróbálni a párkapcsolatot, mert a mostaninál jobbat szinte nem is kívánhatnék.

Előre is köszönöm a választ.

2016. márc. 30. 12:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös!

Én elhiszem, hogy egy anonim oldalon mindenki az igazat írja, mivel semmi előnye nem származna az ellenkezőjéből. Viszont 1 nappal ezelőtt még én is azt írtam volna magamnak, hogy "soha ilyen gondolatom nem volt".

Kedves 17-es!

Na pontosan erre döbbentem rá, hogy elég ingerszegény környezetben tartom/tartottam magam ilyen szempontból, és mi van ha esetleg olyan helyzetbe kerülök, hogy nem tudom elkerülni? Nem arról van szó, hogy nem hiszem el magamról, hogy ne tudnék nemet mondani adott esetben, de új lenne maga a szituáció, mivel eddig mindig duplán bebiztosítottam magam.

Kedves 18-as!

Ez megnyugtató, köszönöm a válaszod. :)

Kedves 19-es!

Exek, korábban tetsző pasik ma már meg se érintenek. Konkrét személy még nem mozgatott meg bennem semmit a párkapcsolat ideje alatt, de azon kívül is csak nehezen. :D A többi amúgy is unszimpatikus bepróbálkozóval én is hárítom a flörtöt, százszor jelzem, hogy párom van, de persze ez senkit nem hat meg soha.

Kedves 20-as!

Akkor te most a megfelelő szeretőt várod tulajdonképpen? Vagy most ezt hogy kell érteni?

2016. márc. 30. 15:05
 22/24 anonim ***** válasza:

20-as vagyok,

dehogy :) nem várok senkit, de nem zárom ki, hogy egyszer valaki elcsavarja a fejem. ennyi.

2016. márc. 30. 15:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Én jóval idősebb vagyok már, igy csak a saját tapasztalatomat irhatom.

Én most találkoztam az "igazival", 4x-en túl.

Azt kell hogy mondjam, hogy ez az első kapcsolatom, amiben úgy érzem, hogy többet kihagytam volna az életemből 30-éves koromig. Korábban sosem éreztem ilyet. Volt egy élettársam 29 éves koromtól, lett két gyerek, de annyira kihűlt, hogy 38 évesen azt kérdeztem magamtól, hogy akkor most ennyi volt az életem? Sosem lesz már pezsgés, vidámság, jó szex?

Én értelek, mert 23 évesen nekem is voltak ilyen kísértéseim, és bármennyire szeretett az akkori párom, bizony én is kitekintettem. Nem vagyok rá büszke, azt mondanám, 30-ra értem be agyilag, érzelmileg. Tudom, hogy mit akarok, tudom, mit szeretnék egy ffitól és mit tudok adni én. Persze ehhez két fél kell.

Ha csak a szex részét nézem, akkor senki sem tudott annyit adni, mint a mostani, és ezerszer jobban kívánom illetve élvezem most a szexet, mint régen. De ahhoz az is kellett, hogy mi lelkileg is egészen egyek vagyunk - anélkül nem ugyanaz az élmény...

Szerintem - gondolj nyugodtan arra - hogy ha minden rendben van, akkor más nem fogja Neked sem érzelmileg, sem sehogy azt az élményt adni. Nem biztos, hogy egy-egy szexkapcsolat érni fog annyit - és lehet erre csak később jönnél rá, amikor már késő.

2016. ápr. 1. 16:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Bernard Show mondta: Negyven fölött minden férfi gazfickó.
2016. ápr. 1. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!