Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, akiért a párja hajlandó volt megváltozni? (felelősségteljesebb lenni)
Sajnos sok mindenben különbözik a véleményünk, a jövőképünk. 14 év korkülönbség van köztünk, de mégis úgy érzem, én gondolkodom éretten. Nem tudom mi lesz így velünk, nem tudom, hogy meg fog e változni, nem tudom, hogy lesz e nekem több türelmem. Lehet, hogy csak bennem van a hiba. Néha éjjel megébredek, és annyira el vagyok keseredve, hogy sírok. Talán a távolság se tesz most jót nekünk. Messze dolgozok.
Nyáron együtt eltünk már, most pedig külföldön vagyok. Nincs baj az együttéléssel, csak sajnos nem különösebben érdekli őt semmi a jövőnkel kapcsolatban. Gyereket szeretne majd, de a házasság nem érdekli. A jelenlegi kis háza kicsi egy családnak, de pénzt félre nem tesz, hogy idővel nagyobba költöhessünk. Sok munkája van, de 8-nál előbb nem kel fel az ágyból, viszont minden nap hallgatom, hogy nagyon meg vannak csúszva a munkával. Jelenleg elsősorban a hobbijainak él.
Ezekkel nem is lenne baj, ha én is hasonló felfogással lennék, mint ő.
Mondom, lehet, hogy bennem van a hiba.
Nincs itt ilyen, aki a kérdésedben leírtakat tapasztalta volna.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!