Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik hűségesek a párjukhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik hűségesek a párjukhoz, azoknak meg sem fordul soha a fejükben, hogy milyen lenne mással? * Volt, aki fiatalon találta meg a társát?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, de úgy érzem megtaláltam az Igazim és eddig nem volt gondom a hűséggel sem soha, mert mindig még a lehetőségét is elkerülöm a kísértésnek.

Azonban mostanában néha bepánikolok, hogy nem próbálhatok ki soha olyan dolgokat, amik egy párkapcsolatba nem férnek bele.

Lehet úgy is fogalmazni, hogy "nem éltem ki magam", bár utálom ezt a szöveget, de valami hasonlót érzek.

Nem vagyok bulizós, se társasági ember, soha nem is voltam és semmiképp nem akarok félrelépni, mert nem fér össze az elveimmel, pláne mondjuk esküvő után. Szeretnék kivétel lenni és mindent jól és példaértékűen csinálni, hogy majd azt mondhassam a gyerekeimnek, hogy "a világ nem olyan szörnyű és igenis vannak kivételek, akik nem csalják meg egymást".

Másnak is vannak ilyen gondolatai, vagy ez már rég rossz, ha eszembe jut? Ti hogy kezelitek az ilyen gondolatokat? Mit tegyek, hogy ne érezzem azt, hogy kimaradok dolgokból?

*Elsősorban szexre gondolok és ehhez kapcsolódó élményekre, flörtökre, nem pedig mással kipróbálni a párkapcsolatot, mert a mostaninál jobbat szinte nem is kívánhatnék.

Előre is köszönöm a választ.

2016. márc. 30. 12:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

de most mire parázol?

most jól megvagytok, ki tudja mi lesz 5-10-50 év múlva.

lehet ő botlik meg, lehet te, lehet senki

2016. márc. 30. 13:12
 12/24 anonim ***** válasza:

Te drága kérdező!

Ha neked még ilyen igényeid vannak, hogy egyszerre többen/hármasban dugni, meg hasonló "finomságok",

(ami egyébként nem baj, hiszen sok más veled egyidős lánynak és fiúnak is vannak ilyen vágyai)

akkor már elnézést, de a búbánatos kukinak vagy te kapcsolatban?! Van olyan 23 éves, aki szintén megtalálta az "IGAZIT", és boldog párkapcsolatban élnek, mint ahogy te is, DE NEKI NINCSENEK ILYEN VÁGYAI. Ő más ember. Ő a párjával tökéletesen át tud élni mindent, amire vágyik, és ő így boldog, hogy van egy tökéletes párja, egy tökéletes kapcsolata. NEKI MÁS VÁGYAI NINCSENEK a párján kívül.

Elhiszem neked, hogy nagyon szereted a párodat és vele minden a legjobb és tökéletes. Ő a nagy szerelmed.

Úgyhogy tudod mi a tanácsom? LÉPJ LE!!! Köszönj el! Mert előbb utóbb megcsalnád ---> megbántanád ezt az embert, akit ennyire szeretsz. Nem mellesleg, ezek szerint mégsem ő életed párja. Most még ezt lehet nem hiszed el, mert most minden olyan jó vele, de később rájössz. Most menj szépen, és teljesítsd be a vágyaidat. Nem fogod megbánni.

Majd ha találsz olyan embert, aki mellett még 10 év után sem vágysz más szexuális élményre, csak arra, hogy vele legyél kettesben, na ő lesz az, akit neked szántak. Előtte azonban, meg kell (meg fogod) lépni azokat a lépcsőket, amik majd hozzá vezetnek. Mert ez a te életed, ez a te álmaid, te érzed, hogy mire vágysz, mit akarsz. Lépd meg ezeket, és ne bánd! Ha tényleg ő az igazi, még az is lehet, hogy újra összejöttök és megházasodtok. Ez már a jövő titka. De egyelőre, ahogy írtál róla, BIZTOS, hogy nem ő a te embered.

2016. márc. 30. 13:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Simán gondolok másra, főleg amikor érzem, hogy flörtölnek velem...csak nem teszem meg és utána sem rágódok azon, hogy "mi lett volna,ha...". Ez a különbség.

25/F

2016. márc. 30. 13:19
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az őszinte válaszokat!

Egész biztos, hogy nem fogok szakítani, ez nem is kérdés.

Megcsalás sem opció mint ahogy írtam is, csak ettől félek, hogy a jövőben se akarjam majd, mert körülöttem ez nagyon általános jelenség.

Egyébként is kerülök minden erre lehetőséget adó szituációt, szóval nem arról van szó, hogy most készülnék az XY-nal bűnbe esni és itt keresnék támogatást.

Nem napi szinten ezen agyalok és verem a fejem a falba, hogy most akkor mi legyen, csak átfutott a fejemen egy ilyen gondolat és kíváncsi voltam ez mennyire gyakori.

Arra voltam kíváncsi, hogy másnak megfordulnak-e ilyesmik a fejében, mert ugye nem látok bele senkibe, meg valószínűleg le is tagadnák. Aki saját gondolatait írta le, annak köszönöm, aki másokéra hivatkozik, azt kevésbé tudom komolyan venni.

2016. márc. 30. 13:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Azt hiszem itt most mindenki megbukna egy hazugságvizsgálaton.
2016. márc. 30. 13:40
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák, van, akinek eszébe jut, van, akinek nem. Hessegesd el a gondolatot, és kész :D
2016. márc. 30. 13:47
 17/24 anonim ***** válasza:

"Egyébként is kerülök minden erre lehetőséget adó szituációt,"

opció mindig van: utcán, suliban, melóban, akárhol.

akkor majd sehova se mész?

2016. márc. 30. 13:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hazundék, ha azt mondanám, fel sem merült bennem. De ezzel kifújt. Elképzeltem, ennyi. Akkor már gondok lennének, ha nem hagyna nygodni a tudat, fizikailag rosszul érezném magam tőle vagy szex közben fantáziálnék másról.
2016. márc. 30. 13:53
 19/24 anonim ***** válasza:

hm, nem nagyon fordul meg. érdekes egyébként, most nem rég is beszélgettem azzal az emberrel, aki már régen is nagyon bejött. és lazán azt mondom, hogy van párom, és nem is érdekel más.(merthogy rákérdezett) csak látom,hogy még mindig jó pasi, de ennyi.

de még csak flörtölésbe se megyek bele.

2016. márc. 30. 14:45
 20/24 anonim ***** válasza:
30-as férfi vagyok. kb 10 éve kapcsolatban. Rendszeresen flörtölnek velem a nők, szóval nem könnyű ellenállni. Ilyenkor én is elgondolkodom.. mi lenne ha.., de még nem tettem meg. Lehet nem is fogom.., de megfelelő személy esetén nem tartom elképzelhetetlennek.
2016. márc. 30. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!