Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy juthat idáig egy kapcsolat? Többi lent.
Nem értem. Van a megcsaló férj, és titokban akar viszonyt folytatni a neje háta mögött, de otthon jópofizna tovább, enné a meleg vacsit, mosatja a gatyáját stb. De milyen másik férjről van szó? Házas a szerető is, vagy mi?
Amúgy a legjobb lenne ha gerincet növesztene, leülne beszélni az asszonnyal otthon, és közösen eldöntenék, hogy megpróbálnak-e javítani a kapcsolatukon, elmenni párterápiára vagy mittudoménmire, vagy ha úgy látják jobbnak elváljanak.
Ha a kérdés az, hogy hogyan juthat idáig egy kapcsolat, akkor arra meg egyszerű a válasz: elfelejtették a kedves felek, hogy a kapcsolat nem fog magától működni. Szép-szép a szerelem, a házasság, de minden áldott nap tenni kell a másikért, különben egy darabig még viszi a lendület, de aztán kifullad, a pár tagjai meg ott fognak állni és azt se értik, mit keresnek egymás mellett és hogy hoztak össze két gyereket.
Minthogy ahány házasság, annyi férj, nincs két egyforma eset.
De azért azt mondjuk nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy házasság minden tekintetben jól működik, csak a szex nem. Ha valóban jól működne, akkor ezt is meg tudnák beszélni, tudnák közösen kezelni. Szóval lehet, hogy a szexre fogják, de szerintem inkább csak feladják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!