Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen dolgot megbocsájtani? ( Bővebben Lent )
Ha a baratod csak most viselkedett igy egyszer mert tenyleg faradt volt es emiatt nem ugralta korul oket akkor a szuleid kicsit felfujjak a dolgot.
En inkabb a parod heyeben gondolkoznek el hogy egyutt akarok-e oyan emberrel lenni akit meg mindig ennyire befolyasolnak a szulei hogy egy csettintesre kesz lennel szakitani. Nem ugy tunik mintha a parod kicsit is szeretned...
VirágésBence!
Sajnos benne még csak fel sem merült, hogy elnézést kérjen.
" És nem a szüleim voltak az első olyan emberek akik ezt észrevették. ;)"
Biztos, hogy vele akarsz élni?
Nem mindegy azert, hogy bunko modon elkuldte oket/beszologatott nekik, vagy csak siman faradt volt es nem foglalkozott veluk/ugralta oket korbe.
Elobbi ugyan bunkosag (bar az sem megbocsathatatlan szvsz), de a tobbit alapbol nem varnam el tole, nem az szulei, nem veluk van kapcsolatban, miert is lenne ez kotelezo neki? A szuleid is szepek, ha ezen kepesek igy behisztizni.. Drama drama hatan, baromi jo fejek tenyleg, ha oteves gyerek szintjen kezelik az ilyen pitianer problemakat.. Bar legalabb latszik, honnan orokolted a gyerekesseged.
Mondjuk en sem lennek olyan emberrel, mint te, kerdezo, akin meg mindig ott log a koldokzsinor.. Ha felnott fejjel neked meg mindig a szuleid a vilagon a legfontosabbak, ugy tancolsz, ahogy futyulnek, es mar nem is tartasz ki a parod mellett, csak mert a szuleidnek valami nem tetszik, akkor nem is valo neked a parkapcsolatosdi.
Hát én is agyf.aszt kapnék, ha anyósék beállítanának 3 napra.
Mellesleg:
" Nekem ők a legfontosabbak ezt mindenki jól tudja."
Ez esetben maradj anyu szoknyája alatt, nem való neked kapcsolat, meg ilyen felnőttes dógok.
Szerintem a szüleid is azért utaztak ennyit, hogy elsősorban téged lássanak, a párodnak miért kéne körülrajongani őket? Mi kölcsönösen elviseljük egymás szüleit ha nagy ritkán találkozunk és ennyi. Őszintén szólva én sem értem, mi a probléma.
L\22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!