Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok megbocsátani a páromnak, ha már többször is megbeszéltük a dolgot?
Többször átbeszéltük, bocsánatot kért, de másnap ugyanolyan megbántva ébredek, és kedvtelen leszek. Nem akarom őt okolni az idők végezetéig, csak pont egy olyan dologgal bántott meg, amin nem tudok változtatni, nem is tartom hibának, életmódbeli különbség egyszerűen. A saját nézeteit akarta rám erőltetni, miközben én egyáltalán nem győzködtem arról, hogy az a helyes, amit én teszek. Nekem így a jó és pont.
Azóta meggyőztem, belátta, hogy hülye volt, de ott maradt a tüske bennem. Csalódtam benne valahol, mert egész életemben szekálnak azért, mert ebben "más" vagyok, és nem szeretném ugyanezeket hallani a páromtól is. Most tepert, mert megijedt, hogy emiatt vége lesz a kapcsolatunknak. Érzem, hogy szeret, és én is őt. De úgy gondolom, hogy ha igazán szeretne, elfogadná ezt a tulajdonságomat is, és nemcsak azért, mert nen akar elveszíteni.
Ahogy egyes írta. Egyszerűen a fejedbe az van, amit te akarsz. Amit ő akar, az valahogy nem megy bele. Tudod, győzködhetünk egy lovat arról, h kutya, de attól nem lesz kutya.
A kapcsolatotoknak valóban vége.
26/F
Megválaszoltad a kérdésedet.
"Miért nem tudok megbocsátani a páromnak, ha már többször is megbeszéltük a dolgot?"
"Csalódtam benne"
Azért nem mondanám, hogy vége a kapcsolatnak emiatt. Nem tudjuk mi az pontosan, amiről szó van. Lehet, hogy valami apróság, ami a kérdezőnek nagyon fontos, de lehet hogy tényleg nagy dolog.
Egyébként általában az idő oldja meg ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!