Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm állandóan pöfékel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan pöfékel, én nem, mi legyen?

Figyelt kérdés

Ha cigizik nincs csók, én nem cigizem és a hamutartó kinyalását mellőzném, azonban egész nap egyiket a másik után szívja szinte, láncdohányos. Én nem tudom rávenni, hogy leszokjon. Ezen az egy dolgon kívül működik a dolog, de ez engem zavar, szakítanátok e miatt?

20/f - 18/l

2016. márc. 28. 16:09
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
86%
Ha azt mondod neki, hogy ha nem szokik le, szakítasz, ne várj túl sok jót, ha az én párom ezt mondta volna anno, otthagytam volna (pedig nemrég én is abbahagytam a cigit). Ha nem felelek meg neki úgy, ahogy vagyok, minek jött össze velem? És te minek jöttél össze vele? Elég egyetlen dolog, amiben nem passzoltok, ha az fontos dolog, akkor felesleges erőltetni. Nem megváltoztatni kell a másikat, hanem elfogadni úgy, ahogy van. Apróbb dolgokban úgyis csiszolódtok, de egy ekkora változást nem tud a másik fél előidézni, majd leszokik, ha ő akarja. Ha azért szokik le, mert te elvárod, akkor jó eséllyel vagy rövid kapcsolat lesz, vagy hazudozni fog és a hátad mögött tovább cigizni.
2016. márc. 28. 20:04
 32/39 anonim ***** válasza:
65%

"Ha nem felelek meg neki úgy, ahogy vagyok, minek jött össze velem"

Igen, ez kb. pont azok dumája, akik lusták bármit is tenni egy kapcsolatért, meg nyeregben érzik magukat, aztán ha kidobják őket, ők sírnak a legjobban...:D

2016. márc. 28. 20:44
 33/39 anonim ***** válasza:
54%

Mikor összejöttetek is cigizett? Ha igen, akkor nem tudom miért most jössz rá, hogy amúgy ez zavar.. Már akkor össze sem kellett volna jönnötök és gond letudva. Keresni kellett volna egy nem dohányzó lányt és akkor nincs ebből probléma.

Most én is cigizem, pedig 4 hónapra letettem és még csak nem is voltam húú de nagy láncdohányos, hogy egyiket a másik után, de egyáltalán nem könnyű letenni. Lehet is jönni azzal, hogy márpedig csak akaraterő kell és akkor minden rendben lesz. Nem így működik. Sokkal nehezebb, mint amilyennek tűnik. Én is szeretném végleg letenni, első nekifutásra 4 hónapig sikerült, mint már mondtam, de rajtam valahogy azután jött ki az egész, hogy kattogok..

Nekem ha azt mondta volna barátom, hogy vagy leteszem eddig és eddig az időpontig, vagy szakít, akkor abban a percben megkönnyítettem volna a dolgát és mehetett volna Isten hírével. Semmit nem fog elérni az, hogy ultimátumot adsz neki. Különben sem így működik, hogy 1 hónapon belül vagy leteszed vagy szakítok. Ezt nem lehet bekorlátozni időpontra. Pláne aki láncdohányos.

Első körben próbáld arra rávenni, hogy szívjon kevesebbet, finoman elmondani, hogy szereted, de téged ez már zavar és legfőképp hangsúlyozni, hogy nagyon ártalmas a saját egészségére nézve. Mert ha én valaha is le akartam tenni vagy leteszem a cigit, az biztosan a saját elhatározásom miatt és egészségem miatt fogom tenni, nem azért mert a másik azt akarja és zsarol azzal, hogy kidob.

2016. márc. 28. 21:02
 34/39 anonim ***** válasza:
A párom cigizik. Ha zavarna akkor nem jottem volna ossze vele. Te miért kezdtél kapcsolatba vele?
2016. márc. 28. 22:32
 35/39 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy miért jött vele össze? Talán mert nem tudta előre, hogy ennyire zavarni fogja! Az első (és egyetlen) bagós barátnőmnél én sem sejtettem, hogy ennyire nem tudom majd tolerálni. Azóta se kezdek cigiző nővel, gondolom majd ezután a kérdező sem fog.
2016. márc. 28. 22:36
 36/39 anonim ***** válasza:
Azért egy 20 éves srác már csak tudja, hogy zavarja-e a cigifüst és a cigizés vagy sem. Gondolom, hogy vannak neki is dohányzó ismerősei és tudhatja, hogy milyen az, amikor valaki cigizik. + Akik nem szívják általában kerülik is a füstöt és nem különösebben vannak oda érte.
2016. márc. 28. 23:23
 37/39 anonim ***** válasza:
Amikor annyi idős voltam, mint a kérdező, én sem voltam ennyire biztos benne nemdohányzóként, hogy dohányzó nem jöhet szóba. Ennek annyi oka van, hogy egyszerűen egyáltalán nem mozogtam olyan közegben, ahol olyan szinten bagóztak volna, 1-2 dohányzó ismerősöm volt akkoriban, ők pedig nagyon odafigyeltek a nemdohányzókra. Szóval amíg nem kerültem olyan közegbe, ahol töményebben ért volna ez a hatás, nem érzékeltem, hogy nálam ez milyen problémákat vált ki. A szüleim nem dohányoznak (apám fiatalon próbálta ki egyszer és nem jött be neki, úgyhogy nem is gyújtott rá többé, akkor anyámmal még nem ismerték egymást). Lehet, hogy a kérdező is így van vele.
2016. márc. 29. 12:13
 38/39 anonim ***** válasza:
Megértelek, csak nálam fordítva volt, lányként aki nem cigizik, nem iszik, rohadtul nem bírom ezt elviselni. Akivel most vagyok együtt, meg is tisztelt azzal, hogy magától leszokott, az előző tojt a fejemre, titokban cigizgetett még ráadásul. Amúgy nagyon nehéz helyzetben vannak a nemdohányzók a mai világban, mert majdnem mindenki pöfékel:( Én amúgy szakítanék. Nem hinném, hogy meg kéne alkudnom, na meg nem is hiszem, hogy egészséges dolog láncdohányosnak lenni, meg az a rengeteg pénz..
2016. márc. 29. 12:44
 39/39 A kérdező kommentje:
1-2 szálat talán még tolerálnék naponta, de, hogy valaki egész nap bűzlödjön az nekem sok, lehet én nem vettem észre, hogy láncdohányos az elején, vagy nem akartam észrevenni, vagy nem gondoltam, hogy ez probléma lesz. Én kávé függő voltam 14 éves koromtól 19-ig és egyik napról a másikra leálltam. Nagymamám volt még olyan, hogy naponta 2-3 dobozt is elszívott, az orvos figyelmeztette és képes volt leállni egyik napról a másikra. Igaz vagy két hétig rémálmai voltak, volt, hogy reszketett, éjjelente azt is álmodta, hogy cigizik, de sikerült neki és 8 éve egy szálat sem szívott.
2016. márc. 29. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!