Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan pöfékel, én nem, mi legyen?
Ha cigizik nincs csók, én nem cigizem és a hamutartó kinyalását mellőzném, azonban egész nap egyiket a másik után szívja szinte, láncdohányos. Én nem tudom rávenni, hogy leszokjon. Ezen az egy dolgon kívül működik a dolog, de ez engem zavar, szakítanátok e miatt?
20/f - 18/l
"Ha nem felelek meg neki úgy, ahogy vagyok, minek jött össze velem"
Igen, ez kb. pont azok dumája, akik lusták bármit is tenni egy kapcsolatért, meg nyeregben érzik magukat, aztán ha kidobják őket, ők sírnak a legjobban...:D
Mikor összejöttetek is cigizett? Ha igen, akkor nem tudom miért most jössz rá, hogy amúgy ez zavar.. Már akkor össze sem kellett volna jönnötök és gond letudva. Keresni kellett volna egy nem dohányzó lányt és akkor nincs ebből probléma.
Most én is cigizem, pedig 4 hónapra letettem és még csak nem is voltam húú de nagy láncdohányos, hogy egyiket a másik után, de egyáltalán nem könnyű letenni. Lehet is jönni azzal, hogy márpedig csak akaraterő kell és akkor minden rendben lesz. Nem így működik. Sokkal nehezebb, mint amilyennek tűnik. Én is szeretném végleg letenni, első nekifutásra 4 hónapig sikerült, mint már mondtam, de rajtam valahogy azután jött ki az egész, hogy kattogok..
Nekem ha azt mondta volna barátom, hogy vagy leteszem eddig és eddig az időpontig, vagy szakít, akkor abban a percben megkönnyítettem volna a dolgát és mehetett volna Isten hírével. Semmit nem fog elérni az, hogy ultimátumot adsz neki. Különben sem így működik, hogy 1 hónapon belül vagy leteszed vagy szakítok. Ezt nem lehet bekorlátozni időpontra. Pláne aki láncdohányos.
Első körben próbáld arra rávenni, hogy szívjon kevesebbet, finoman elmondani, hogy szereted, de téged ez már zavar és legfőképp hangsúlyozni, hogy nagyon ártalmas a saját egészségére nézve. Mert ha én valaha is le akartam tenni vagy leteszem a cigit, az biztosan a saját elhatározásom miatt és egészségem miatt fogom tenni, nem azért mert a másik azt akarja és zsarol azzal, hogy kidob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!