Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan pöfékel, én nem, mi legyen?
Ha cigizik nincs csók, én nem cigizem és a hamutartó kinyalását mellőzném, azonban egész nap egyiket a másik után szívja szinte, láncdohányos. Én nem tudom rávenni, hogy leszokjon. Ezen az egy dolgon kívül működik a dolog, de ez engem zavar, szakítanátok e miatt?
20/f - 18/l
Érzelmi zsarolásba nem megyek bele, "ha szeretsz" játszmába.
Azt fogom mondani, ha nem szeretné, hogy szakítsak, akkor X időpontig vagy lemond végleg a dohányzásról, vagy szervusz.
"Érzelmi zsarolásba nem megyek bele, "ha szeretsz" játszmába. "
Ebbe semmi érzelmi zsarolás nincs. Ha szeret akkor leteszi a cigit vagy keressen mást! Döntse el, ennyi!
A dohányt ne értem, hanem önmagáért tegye le, a legjobb a belső motiváció. A "szeretsz drágám" játszma teljesen felesleges.
Az ő egészsége forog kockán, a szeretetem nem olyan amit "kikapcsolok" ha nem teszi le a cigit. Az úgy működik, ha ő így dönt, akkor én meg úgy döntök. Szakítás után még szeretni fogom érzelmileg, először értelmileg szakítunk és ekkor jön a gyász periódus amíg elfelejtem, elgyászolom, kiszeretek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!