Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm állandóan pöfékel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan pöfékel, én nem, mi legyen?

Figyelt kérdés

Ha cigizik nincs csók, én nem cigizem és a hamutartó kinyalását mellőzném, azonban egész nap egyiket a másik után szívja szinte, láncdohányos. Én nem tudom rávenni, hogy leszokjon. Ezen az egy dolgon kívül működik a dolog, de ez engem zavar, szakítanátok e miatt?

20/f - 18/l

2016. márc. 28. 16:09
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
92%
10. Egy láncdohányosnak már nem csak a szája büdös, hanem mindene!
2016. márc. 28. 16:38
 12/39 anonim ***** válasza:
61%
És arra milyen terméket ismersz, ha lerakódik a korom a tüdejében és 30 évesen már úgy köhög, mint egy 70 éves? Vagy fogyi gyereket szül?
2016. márc. 28. 16:38
 13/39 A kérdező kommentje:

Érzelmi zsarolásba nem megyek bele, "ha szeretsz" játszmába.

Azt fogom mondani, ha nem szeretné, hogy szakítsak, akkor X időpontig vagy lemond végleg a dohányzásról, vagy szervusz.

2016. márc. 28. 16:39
 14/39 anonim ***** válasza:
A dohány nem büdös.
2016. márc. 28. 16:41
 15/39 anonim ***** válasza:
de káros
2016. márc. 28. 16:41
 16/39 anonim ***** válasza:
És nem csak arra aki szívja, hanem a környezetére is, a kérdezőre is.
2016. márc. 28. 16:42
 17/39 anonim ***** válasza:

"Érzelmi zsarolásba nem megyek bele, "ha szeretsz" játszmába. "

Ebbe semmi érzelmi zsarolás nincs. Ha szeret akkor leteszi a cigit vagy keressen mást! Döntse el, ennyi!

2016. márc. 28. 16:42
 18/39 anonim ***** válasza:
# 17: Attól még szeretheti, hogy nem teszi le miatta és keres mást. Ennyi erővel, ha szereti, akkor nyalja ki a seggét Kulabá után vagy keressen mást.
2016. márc. 28. 16:47
 19/39 A kérdező kommentje:

A dohányt ne értem, hanem önmagáért tegye le, a legjobb a belső motiváció. A "szeretsz drágám" játszma teljesen felesleges.

Az ő egészsége forog kockán, a szeretetem nem olyan amit "kikapcsolok" ha nem teszi le a cigit. Az úgy működik, ha ő így dönt, akkor én meg úgy döntök. Szakítás után még szeretni fogom érzelmileg, először értelmileg szakítunk és ekkor jön a gyász periódus amíg elfelejtem, elgyászolom, kiszeretek belőle.

2016. márc. 28. 16:49
 20/39 A kérdező kommentje:
# 18 igazad van
2016. márc. 28. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!