Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél állandóan az exéről?
Nagyon jó embernek tarja a mai napig, ezértsokszor felhozza. De engem ezzel annyira bánt. Mondtam neki h kerülje ezt a témát. Konkrétan láttam ahogy belül összetörik,azóta nagyon csendes. Szerintetek sincs még túl az exén?
28F és 22 L
Nyilván nincs még rajta túl.
De ez nem azt jelenti, hogy veled ne lehetne boldog, ha egy kicsit türelmes vagy. Mondjuk ha hónapok múlva is ugyanaz a nóta, az már engem is irritálna...
Elég egyértelmű, abban is mernék fogadni, hogy az exe szakított, nem ő.
De akárhogy is van: elég tapintatlan is... legalább próbálna úgy tenni, mintha téged szeretne, bár a fene tudja.
Biztos sok emléke fűződik hozzá.
Ahogy szaporodnak a veled közösek, úgy lesz az ilyesmiből egyre kevesebb.
Kizárt. Én is voltam együtt ilyen pasival... pontosan a második randiig. Mikor már ott is csak az exéről - de minden 3. mondatban - beszélt, akkor felálltam, és hazajöttem.
Ő nem értette, mi bajom, miután elmondtam, fogadkozott, hogy így-úgy, de gyorsan lezártam a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!