Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm állandóan pöfékel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm állandóan pöfékel, én nem, mi legyen?

Figyelt kérdés

Ha cigizik nincs csók, én nem cigizem és a hamutartó kinyalását mellőzném, azonban egész nap egyiket a másik után szívja szinte, láncdohányos. Én nem tudom rávenni, hogy leszokjon. Ezen az egy dolgon kívül működik a dolog, de ez engem zavar, szakítanátok e miatt?

20/f - 18/l

2016. márc. 28. 16:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Én is dohányzom de letenném ha a páromat zavarná. Mondjuk ez a szankcionálós szöveg sem túl jó, amit írtál legalábbis én azért biztos mondanám, hogy jó szevasz. Viszont ha azt mondaná, hogy

"Figyelj, szeretlek téged de nem bírom sajnos a cigaretta füstöt tolerálni, mert nagyon zavaró nekem. Nem lehetne, hogy leszokj? Neked is csak rosszat tesz."

2016. márc. 28. 16:51
 22/39 A kérdező kommentje:
# 21 igaz, valahogy így kell ezt
2016. márc. 28. 16:53
 23/39 A kérdező kommentje:
A "szeretet" nem kell fegyverként használni, hanem szeretettel is lehet kérni valamit és elmondani, hogy ez a viselkedése, hogyan hat rám. :)
2016. márc. 28. 16:54
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól gondolkozol. Ha viszont nem tudod ezzel felnyitni a szemét és jobban ragaszkodik a cigihez, mint a kapcsolatotokhoz akkor tényleg nincs mit tenni.
2016. márc. 28. 16:59
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

A rágó semmit sem segít. De még a fogmosás sem. Én sem dohányzom, de sajnos majdnem minden srác, akivel összejöttem dohányzott. Állandó konfliktus volt. Reggel nem lehetett csak úgy feküdni egymás mellett, mert reggel van, kell a cigi + kávé. Mert csak. Keserű, büdös, és nem csak a szája...a haja, a ruhája, a bőre...

Borzalmasan kellemetlen, mikor a másik illata taszít, mert belevegyül ez a keserű füst.

2016. márc. 28. 17:01
 26/39 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok ugyan, de korodbeliként én is azt hittem, tudom tolerálni, akkor nagyon tetszett egy fiatal pasi, aki dohányzott, de végül mégse jöttünk össze, aztán a szervezetem beintett és olyan reakcióim lettek dohányosok közelében (könnyezés, fejfájás, szemfájdalom... stb.), amik miatt muszáj volt előtérbe helyeznem a saját egészségemet és közérzetemet, úgyhogy az volt az első és utolsó eset, amikor adtam volna esélyt egy dohányzónak, azóta nálam ez egy olyan kizáró tényező, amiből nem tudok engedni.

Szóval én össze sem jönnék dohányzóval, de mivel tudom, hogy leszokni nem egyszerű, volt és van pár ismerősöm, aki küzd vagy próbált küzdeni, volt, aki a párja miatt, de titokban társaságban a párja háta mögött mégis rágyújt, én nem akarok senkit ebben megváltoztatni, inkább kíméljük egymást.

Nem tudom, neked hol a határ, de ha tovább nem tudod tolerálni, ő pedig nem hajlandó letenni, akkor jobb, ha szétmentek, még mindketten nagyon fiatalok vagytok.

2016. márc. 28. 17:10
 27/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

Le fogom fektetni a határaim, kitűzök egy időpontot és ha addig nem változtat a dolgon szétmegyünk. Kár érte, de ahogy az egyik válaszoló írta, ha neki fontosabb a cigaretta akkor azt fogja választani és nem engem.

2016. márc. 28. 17:15
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg kompromisszumba nem menni bele? Ecigi? Az az egészségére is kevésbé káros, nem olyan gusztustalan, és még anyagilag is jobban kijön belőle. Akár aromát is választhatnátok együtt.

Nálunk most ez lesz a megoldás, mert ugyan a párom pár szálat szív csak, azt is csak akkor, ha nem vagyunk együtt, de én ezt is nagyon nehezen viselem. Ennek sem örülök, de jó kompromisszum. :) Erre nem tudnád rávenni?

2016. márc. 28. 17:32
 29/39 anonim ***** válasza:
Én nem maradnék vele, de össze sem jönnék olyannal aki dohányzik. Természetesen én sem csinálom.
2016. márc. 28. 17:47
 30/39 VirágésBence ***** válasza:
100%
Szerintem beszéld át vele, hogy nem kell leszokni, csak a mennyiségen változtasson első körben, mert ez akármilyen kis dolognak tűnik hosszútávon nagy viták lesznek belőle.
2016. márc. 28. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!