Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesként viszonyom van egy 23 éves pasival. Mit is kéne tennem? Anyunak elmondjam?
Szia!Az a helyzet,hogy ez egyáltalán nem pedofília,mert azok alapján amit a srác leírt,érzései vannak irántad,csak nem meri felvállalni.Véleményem szerint pedofília az,ha te nem akarod,csak a srác,és erőszakkal kényszerít rá. Egyébként ez semmiképp sem számít annak,mert már 14 vagy....
Szerintem anyukádnak se mond el,mert mindentől és mindenkitől eltiltana,ezt pedig nem szeretnéd.Arról meg hogy lefeküdtél vele,azt gondolom,hogy ha szereted és elég érettnek gondolod magad a dologhoz,és TÉNYLEG jó volt,az azt jelenti,hogy NEM volt korai,ugyanis érettebb vagy mint a korod beliek.Egyébként meg egyáltalán NEM vagy ribanc,meg kurva meg hasonlók.mert az életben sajnos van egy dolog amiről senki sem tehet:ezek pedig az érzései. Érzéseiről egy ember sem tehet és ezeket nem is lehet megváltoztatni.Véleményem szerint a fiú nem csak kihasznál téged,vagy szórakozik veled,hanem komolyan gondolja a dolgot.És hülyeség az is hogy nem lenne közös témátok,mert rengeteg van-tudom saját tapasztalatból.És szerintem mindenképpen folytasd vele a dolgot,ha szereted.Beszélj vele erről,hogy mit gondol ő minderről.
És tudd:szerencsés vagy,amiért azzal lehetsz akit szeretsz.Nagyon sok mindenki az után vágyik,ami veled történt(nem a szexre gondolok,hanem a helyzetre.)semmikép se hallgass azokra kik az ellenkezőjét mondják.És egyetértek a lánnyal.(2.oldal1.)(és nekem is NAGYON hasznos tanácsot írt,szóval ezúton szeretném megköszönni!)
És azalatt,hogy folytasd vele a dolgot,nem csak azt értem,hogy feküdj le vele.ugyanis ha szeret akkor nem csak a szexért van veled.és ne aggódj emiatt,hagyd hogy a dolgok történjenek maguktól.aki pedig azt mondja hogy hülye vagy,az csak irigykedik....remélem hogy hasznos volt amit írtam.
(egy lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!