Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te mit szólnál hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit szólnál hozzá, ha a párodat csak úgy felkeresné a volt barátnője?

Figyelt kérdés
Elég régóta, már 5 éve ismerjük egymást, ebből 4 éve vagyunk együtt úgy rendesen, voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, mint mindenki másnak, hosszabb szünetek, stb. Most végre minden boldognak tűnt, erre elkezdett a párom furán viselkedni. Nem mondta el, hogy mi a baj, illetve ilyen sablon szöveget nyomott, hogy munkahelyi problémák, stressz, stb. Nem akart róla beszélni. Mivel annyira azért ismerem, hogy mikor rejteget valamit, tegnap csak kiszedtem belőle. Azt mondta, hogy felkereste az exe, aki le is smárolta. A nőcivel kb 8 éve nem látták egymást, most meg hirtelen felbukkant a semmiből és így...elég rossz kapcsolatuk volt, igaz együtt voltak vagy 2-3 évig, de csúnya vége lett a dolognak. Ma találkozott még vele, elvileg azzal, hogy "lerázza". Oké, egy kapcsolat bizalmon alapszik meg stb, de most eleve voltak ezen kívül problémák és komolyan csak ez hiányzott...hab a tortán. Elég rossz kedve is van meg minden, nekem a nő "belépője" nem tetszett, tudom, hogy szeret a párom meg minden, de ez akkor is furcsa...te hogy reagálnál, mit tennél? 25/l ; 34/f

2016. márc. 25. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is miert engedte a csokot????? Masodszor pedig nem kellett volna masodszor talalkozni. Elkuldeni a fenebe a "kivedhetetlen" csok utan kellett volna. Szerintem csekkold a telefonjat, hogy abban igazat mondott e hogy nem tudja az elerhetoseget. Es kerd meg hogy szarja le azt a nyomulos p csat es ne menjen el a talalkara!!!
2016. márc. 26. 19:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok ujra. Egyet jol jegyezz meg. Csak az nem hagyja abba a nyomulast, aki eselyt lat. Ha a parod szeret es ferfi, akkor a csaj nem bukkan elo ujra. Ha a parod azzal jon majd hogy nem tudja levakarni, akkor az azert van mert nem akarja. Ezt tapasztalatbol irom.
2016. márc. 26. 19:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát.."csak" beszélgettek, vagy hogy mondjam. Mély nyomot hagyott benne a kapcsolatuk, még ha rossz vége is volt, aztán megbeszélték kivel mi történt az elmúlt 8 évben kb..a csóknál meg elvileg ellökte magától és mondta, hogy van barátnője..igazából tegnap megbeszéltünk úgy mindent, eleve voltak problémák, így azokat is. Elvileg most tiszta lappal indítunk, erre a nőre meg kíváncsi leszek.
2016. márc. 26. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A parod atver teged. Hazudik es csal az exevel. Szep no vagyok, megse csokolgatnak meg csak ugy az emberek. Egyszeruen elhuzom a fejem, de semmilyen uruggyel nem csokolnak meg, csak az elettarsam.

Ja , es egyetlen exemmel se talalkozok, nem tudjak az uj szamom se.

A pasid nem tisztel teged.

N

2016. márc. 28. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem nagyon naiv vagy.

Hogyhogy nem tudta az elérhetőségét? A csaj mégis hogyan lépett vele kapcsolatba? És minek másodjára is találkozni??

Téged átvernek.

2016. márc. 28. 23:15
 16/16 A kérdező kommentje:
A munkája miatt fent van pár helyen a telefonszáma a neten...szóval rákeres és ki is dobja. Régebben úgy "poénból" nézegettük egymás telefonját, én odatévedtem a névjegyekhez, amikor kerestem valakit, mert nekem nem volt meg a száma...nos, ott nem volt a nő neve. "Álnéven" sem.
2016. márc. 28. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!