Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit szólnál hozzá, ha a párodat csak úgy felkeresné a volt barátnője?
Igen, a párommal, éreztetném vele, hogy nem tetszik a helyzet, nem lennék vele túlzottan érzelmes.
Mondjuk hasonló történt velünk, és azért merek ilyen tanácsot adni, nálunk akkor hatásos volt.
Nehezen ment vissza utasítani a közeledését, de vette a lapot.
Én bekapcsolnám a vészjelzőt, de nagyon... :(
Mert:
1. Titkolózott előtted - csak akkor vallotta be, mi történt, amikor kiszedted belőle. Addig meg HAZUDOTT.
2. Mi az, hogy "lesmárolta" az ex??? És ő addig mit csinált, újságot olvasott??? Ha ellökte magától mondjuk, az okés. De ha hagyta...
3. Miért kellett SZEMÉLYESEN találkozni ahhoz, hogy "lerázza"? Telefonon, sms-ben, emailben is megtehette volna, azaz személyes kontakt nélkül.
^ #6 vagyok. Nem minden eset egyforma persze, de én is saját tapasztalatból írtam azt, amit...
Majdnem ugyanez történt nálunk, pontról pontra: 1. Titkolózás, aztán hazudozás ("csak barátok az exszel"); 2. Aztán nem magától vallotta be, hogy megcsalt, hanem lebukott. 3. A következő napokban könyörgött, hogy bocsássak meg; azt mondta, engem választ, csak velem tudja elképzelni az életét hosszú távon stb. Pár nap múlva, amikor "igent mondtam", tudtommal és beleegyezésemmel találkozott az exszel, lezárás és bocsánatkérés címén. Aztán két nap múlva derült ki, amikor megint lebukott (aznap estére beszélték meg a randit), hogy szó sem volt köztük befejezésről, "csak" szexeltek tovább vígan...
"Tudod, hogy szeret, és nem csalna meg."
Ez az, amit soha nem lehet biztosan tudni. Én is ezt gondoltam pedig... A kérdező meg nem írta, náluk mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!