Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell várni az első szexxel egy kapcsolatban? és az első pettinggel?
utolsó (Y)
ezen most jót röhögtem
Tudom, hogy senki :D csak viccből írtam be :)
és ahogy látom, van aki fogta
Én a barátommal kb 3 hét után pettingeltünk először, előtte csak ruhán keresztüli simogatás volt jellemző.:) Most 5 hónaposak vagyunk, a szexet a fél éves fordulónk körül tervezem, de ez még tolódhat.:D
Viszont én még csak 17 és fél vagyok, te meg 20. 20 évesen vannak akik már első nap ágyba kívánják egymást, és ez sokszor így is lesz. Szerintem ilyen korban már te döntöd el, hogy mikor, hol, kivel és mennyi idő után. De ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, akkor szerintem nem kell egymásnak esni első héten.:) Akkor csináld, ha úgy érzed, meg akarod tenni és érdemes is rá a srác.
17/L
Mi 2 hónap járás után pettingeltünk és 3 hónap után volt az első szex, mindketten szüzek voltunk, elsőre kicsit fájt de utána mesés volt :)
17L, barátom 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!