Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig kell várni az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell várni az első szexxel egy kapcsolatban? és az első pettinggel?

Figyelt kérdés
csak érdekel ki meddig vár vele.
2010. ápr. 4. 00:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

utolsó (Y)

ezen most jót röhögtem

2010. ápr. 4. 00:56
 12/17 A kérdező kommentje:
00:11 szerinted ezt ki hiszi el neked?:D amúgy köszi a válaszokat. egyébként 20 éves vagyok és kíváncsiságból tettem fel a kérdést:) de várok még válaszokat
2010. ápr. 4. 01:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy senki :D csak viccből írtam be :)

és ahogy látom, van aki fogta

2010. ápr. 4. 10:11
 14/17 anonim válasza:
én 15 voltam ő 18. 5 napot vártunk a pettinggel, 18napja jártunk együtt mikor lefeküdtünk :) nekem ez volt az első
2010. ápr. 4. 16:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A pettinggel vigyázni kell, mert nagyon hamar elfajulhatnak a dolgok, és a végén dugás lesz belőle! :D
2010. júl. 15. 03:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátommal kb 3 hét után pettingeltünk először, előtte csak ruhán keresztüli simogatás volt jellemző.:) Most 5 hónaposak vagyunk, a szexet a fél éves fordulónk körül tervezem, de ez még tolódhat.:D

Viszont én még csak 17 és fél vagyok, te meg 20. 20 évesen vannak akik már első nap ágyba kívánják egymást, és ez sokszor így is lesz. Szerintem ilyen korban már te döntöd el, hogy mikor, hol, kivel és mennyi idő után. De ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, akkor szerintem nem kell egymásnak esni első héten.:) Akkor csináld, ha úgy érzed, meg akarod tenni és érdemes is rá a srác.

17/L

2010. júl. 15. 07:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi 2 hónap járás után pettingeltünk és 3 hónap után volt az első szex, mindketten szüzek voltunk, elsőre kicsit fájt de utána mesés volt :)

17L, barátom 19F

2010. júl. 15. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!