Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell várni az első szexxel egy kapcsolatban? és az első pettinggel?
Figyelt kérdés
csak érdekel ki meddig vár vele.2010. ápr. 4. 00:00
1/17 anonim válasza:
ez tőled függ. ha még 15 - 16 éves vagy, akkor kellene 1 -2 évet várni a szex - el. én 18 voltam, amikor elvesztettem, 3 honap utan, de akkor mi már 3 éve ismertük egymást, és egyszer már jártunk.
2/17 anonim válasza:
a pettinggel meg kb. 1 honapot vartunk. :)
3/17 anonim válasza:
mi a szexel 3 hónapot vártunk és csodálatos volt:)
11 L
5/17 anonim válasza:
00:03 na ne viccelj már, hogy te 11 éves vagy és csodálatos a szex. Ilyen korban neked még barbie babáznod kéne. Hova fejlődik ez a világ...
7/17 anonim válasza:
omg 11L akk en a 16 evemmel elbujhatok
8/17 pompidu válasza:
Hagyán látnátok Bp Deáktér huszon évesnek kinézö csajrol derül ki h 12...
9/17 anonim válasza:
de k.rva - durva.. ahogy mondani szoktam. :S el se hiszem. basszus, nekem 11 évesen jött meg, nem h akkor lett volna csodálatos a szex.. ehh
10/17 anonim válasza:
Minek várni anyit, mi már két hét után sexeltünk. Nagyon jó wolt! Montam neki hogy huzon gumit, de aszt monta ki tuggya huzni idöbe meg hogy ugye neki jobb érzés szoval gumi nélkül csináltuk. Azota már töbször is.
13 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!