Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek régimódi vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek régimódi vagyok ha azt várom h a fiú lépjen?

Figyelt kérdés
Van 1 fiú aki néha beszólogat, és ilyen nagyon menőnek akar látszani a buszon, de nemrég irt msn en és ott normális volt. A bnőim szerint bejövök neki, én is úgy veszem észre, mivel hozzám szokott érni, érdelkődött van e barátom ilyenek. Én várni szeretnék h ő lépjen. De mivan ha nemfog? Ti lépnétek? vagy ha ő ezeket szánta egy kis lépésnek? én próbálok jelezni, pl kicsit hagyom h hozzámérjen, próbálok vele beszélgetni ilyenek. Szerintetek mi van most? és mi legyen?
2010. ápr. 3. 20:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, látom azért nem csak nekem ez a véleményem. Szerintem is kiábránditó mikor a lányok annyira nyomulnak. Én nyitott vagyok felé, próbálok az is maradni. De várni fogok mit lép vagy nem lép.
2010. ápr. 4. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is az első lépés a pasi feladta,egy-két finom célzást is ejthetsz neki.Nyugika,a türelem rózsát terem:)
2010. ápr. 5. 19:41
 13/15 anonim válasza:

Úgy utálom az ilyen terhes vagy dumákat.

Amúgy nem vagy régimódi én is arra várok hogy a pasi lépjen.

2010. ápr. 5. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy régimódi, mert szerintem is a férfi legyen férfi, és ne a nő legyen férfi, hogy kezdeményezzen. A folytatásban persze már lehet, de az eljén semmikppen sem. 27,5L
2010. ápr. 5. 22:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Örülök h nem csak igy gondolom igy. köszi mindenkinek a jótanácsot. És igazad van, én is utálom ezt a terhes vagy dumát. Aki pedig hasonló helyzetben van, annak sok sikert hogy összejöjjön :) !!!
2010. ápr. 6. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!