Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek régimódi vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek régimódi vagyok ha azt várom h a fiú lépjen?

Figyelt kérdés
Van 1 fiú aki néha beszólogat, és ilyen nagyon menőnek akar látszani a buszon, de nemrég irt msn en és ott normális volt. A bnőim szerint bejövök neki, én is úgy veszem észre, mivel hozzám szokott érni, érdelkődött van e barátom ilyenek. Én várni szeretnék h ő lépjen. De mivan ha nemfog? Ti lépnétek? vagy ha ő ezeket szánta egy kis lépésnek? én próbálok jelezni, pl kicsit hagyom h hozzámérjen, próbálok vele beszélgetni ilyenek. Szerintetek mi van most? és mi legyen?
2010. ápr. 3. 20:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem. Nem vagy régimódi. Sokan ilyenek még. Egy biztos, ha mindenki kezdeményezőhajlamúbb lenne, akkor sokkal több kapcsolat jönne létre. Tehát, ha tutira akarsz menni azzal kapcsolatban, hogy mi a helyzet, akkor lépned kell.
2010. ápr. 3. 20:32
 2/15 anonim válasza:
0%
Nem, Szerintem terhes vagy.
2010. ápr. 3. 20:34
 3/15 anonim ***** válasza:
nem nem én is ugy gondolom hogy egy pasinak kel lépni ha akar valamit.én is hasonlo helyzetben vagyok mint te ilyen nagy menő bunkóskodó srác tettszik .18L
2010. ápr. 3. 20:38
 4/15 anonim ***** válasza:

Szerintem normális vagy, de lehet csak azért gondolom, mert én is régimódi vagyok. Írtam is volna, de olvastam, hogy már megvan a kiszemelted. Bár neki kellene kezdeményeznie, de azért te is közeledhetsz felé, hogy biztosabb legyen a dolgában.

Sok sikert!

2010. ápr. 3. 20:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Amelyik nő nem hajlandó kezdeményezni maradjon egyedül! Nem a másikra kell ám várni!!!
2010. ápr. 3. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Én közeledek, kedves(ebb) vagyok vele (mint eddig), próbálok vele beszélgetni, hagyom h közeledjen ilyenek. Én azt gondolom hogy nemfogok erőteljesebb lépést tenni, mert túl sok a zavaró tényező, pl van egy csaj akivel szintén hasonlóan viselkedik de ez a csaj 4 évvel fiatalabb nála, én pedig kevesebb mint 1 évvel.
2010. ápr. 3. 21:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Bocs, ne haragudj. Kicsit bunkó voltam. :( Am nem vok ilyen, csak amikor feszült vok. :)

20:50-es.

2010. ápr. 3. 21:13
 8/15 A kérdező kommentje:
20:50-es nemharagszok...akkor valami nem ,,bunkó,, vélemény?
2010. ápr. 3. 21:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem minden lánynak így kéne viselkedni.Olyan kiábrándító,amikor egy lány nyomul.Persze lehet jelezni,h Ő is tetszik neked,meg kedvesnek és nyitottnak lenni,de mindenképpen várd meg,h az első komoly (a döntő) lépést Ő tegye meg.Sztem ha egy férfi akar vmit,akkor cselekedjen.Viszont ugyanez nőknél kicsit furán hat...
2010. ápr. 3. 22:28
 10/15 anonim válasza:

Szvsz a férfinak illő megtenni az első komolyabb lépést,de azért persze a lány is mutassa azt,hogy nem közömbös a fiú iránt!

F

2010. ápr. 3. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!