Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek régimódi vagyok ha azt várom h a fiú lépjen?
Figyelt kérdés
Van 1 fiú aki néha beszólogat, és ilyen nagyon menőnek akar látszani a buszon, de nemrég irt msn en és ott normális volt. A bnőim szerint bejövök neki, én is úgy veszem észre, mivel hozzám szokott érni, érdelkődött van e barátom ilyenek. Én várni szeretnék h ő lépjen. De mivan ha nemfog? Ti lépnétek? vagy ha ő ezeket szánta egy kis lépésnek? én próbálok jelezni, pl kicsit hagyom h hozzámérjen, próbálok vele beszélgetni ilyenek. Szerintetek mi van most? és mi legyen?2010. ápr. 3. 20:31
1/15 anonim válasza:
Nem. Nem vagy régimódi. Sokan ilyenek még. Egy biztos, ha mindenki kezdeményezőhajlamúbb lenne, akkor sokkal több kapcsolat jönne létre. Tehát, ha tutira akarsz menni azzal kapcsolatban, hogy mi a helyzet, akkor lépned kell.
3/15 anonim válasza:
nem nem én is ugy gondolom hogy egy pasinak kel lépni ha akar valamit.én is hasonlo helyzetben vagyok mint te ilyen nagy menő bunkóskodó srác tettszik .18L
4/15 anonim válasza:
Szerintem normális vagy, de lehet csak azért gondolom, mert én is régimódi vagyok. Írtam is volna, de olvastam, hogy már megvan a kiszemelted. Bár neki kellene kezdeményeznie, de azért te is közeledhetsz felé, hogy biztosabb legyen a dolgában.
Sok sikert!
5/15 anonim válasza:
Amelyik nő nem hajlandó kezdeményezni maradjon egyedül! Nem a másikra kell ám várni!!!
6/15 A kérdező kommentje:
Én közeledek, kedves(ebb) vagyok vele (mint eddig), próbálok vele beszélgetni, hagyom h közeledjen ilyenek. Én azt gondolom hogy nemfogok erőteljesebb lépést tenni, mert túl sok a zavaró tényező, pl van egy csaj akivel szintén hasonlóan viselkedik de ez a csaj 4 évvel fiatalabb nála, én pedig kevesebb mint 1 évvel.
2010. ápr. 3. 21:04
7/15 anonim válasza:
Bocs, ne haragudj. Kicsit bunkó voltam. :( Am nem vok ilyen, csak amikor feszült vok. :)
20:50-es.
8/15 A kérdező kommentje:
20:50-es nemharagszok...akkor valami nem ,,bunkó,, vélemény?
2010. ápr. 3. 21:19
9/15 anonim válasza:
Szerintem minden lánynak így kéne viselkedni.Olyan kiábrándító,amikor egy lány nyomul.Persze lehet jelezni,h Ő is tetszik neked,meg kedvesnek és nyitottnak lenni,de mindenképpen várd meg,h az első komoly (a döntő) lépést Ő tegye meg.Sztem ha egy férfi akar vmit,akkor cselekedjen.Viszont ugyanez nőknél kicsit furán hat...
10/15 anonim válasza:
Szvsz a férfinak illő megtenni az első komolyabb lépést,de azért persze a lány is mutassa azt,hogy nem közömbös a fiú iránt!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!