Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket ha egy fiúnak vagy csajnak régimódi neve van?
kb. 13 éves lehetsz, ha téged ilyen dolgok zavarnak.
Mit változtat egy név az emberen? Ugyanmár...
Nekem van egy barátosném, 22 éves és Erzsinek hívják. Szerintem egyáltalán nem gáz, nem is értem, miért lenne az... És nem is hat furán. Inkább, mint a Dzsennifer, meg a Justin...
21/L
Nekem sem igazán tetszenek, de vannak "modern" nevek is, amik szintén nem. Bár szerintem is 100x inkább Erzsi, mint Dzsenifer.
Tetszik, ha valakinek különleges neve van, szerintem karakteres :)
Ha meg nézte valaki a Skinset, akkor tudhatja, hogy egy régi módú nevet is lehet "modernul" becézni :) Elisabeth - Effy
Szerinted mik a megfelelő nevek?
A lányaim Eszter,Éva és Krisztin, Ilona. Akkor ez gáz?
A szülei ezt a nevet adták neki. Slussz, ennyi a dolog.
És ő még csak nem is tehet róla.
had meséljek el egy történetet röviden...ez egy buddhista tanmese.
Volt egyszer egy remete, és ennek volt egy tanítványa akit úgy hívtak hogy Szerencsétlen.Ez a szerzetes sokat gondolkodott hogy miért ez a neve holott ő nem is szerencsétlen.Egy nap engedélyt kért a remetétől hogy utazzon kicsit hogy találjon magának egy új nevet és ha talál akkor a mestere átkereszteli.Ment is a szerzetes mindenfelé, egyszer csak összefutott egy emberrel akit gazdagnak hívtak és a kis viskója mellett kapálta a zöldségeit...megkérdezte tőle hogy miért ez a neve hogy Gazdag hisz teljesen szegény...Gazdag erre azt válaszolta hogy teljesen mindegy mi a nevem, nem leszek tőle gazdagabb...ez csak egy név ami arra való hogy megkülönböztessük az embereket egymástól.Na nem mesélem végig mert elég hosszú de a lényeg benne van.Amúgy amikor az utazásból hazatért a szerzetes már meg volt elégedve a nevével és elfogadta azt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!