Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs ilyen vagy én vagyok régimódi?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs olyan férfi aki tisztel, szeret, és soha nem csalna meg. És aki csak engem akarna egész életemben és aki mellett minden jó. Jól gondolom?2009. okt. 28. 11:25
2/31 anonim válasza:
És te ezt honnan veszed h nincs ilyen pasi??? Én már találkoztam is egy ilyennel és vele vagyok 8 hónapja már!!!Tudom h nem sok az a 8 hónap h ilyet kijelentsek, de én bízok benne h minden így marad még naon sokáig:) Ú23/L
3/31 anonim válasza:
Hány éves vagy? Talán összejöhetünk:D
5/31 anonim válasza:
Dehogy nincs! Én ilyen vagyok, és ezt ki is használták a lányok, mert jó szórakozó eszköz vagyok nekik biztosan! -.-'
6/31 A kérdező kommentje:
Csak annyi rossz tapasztalatom volt már a pasikkal, hogy rájöttem sosem találnék ilyet.17 vagyok.
2009. okt. 28. 11:32
7/31 anonim válasza:
Van, csak neked kell kihozni belőle. Nem könnyű, de lehetséges. 35_L
8/31 anonim válasza:
Lehet, hogy van ilyen mindenkinek, csak éppen jelenleg egy másik bolygón lakik:)
9/31 A kérdező kommentje:
Hogy értetted azt hogy nekem kell kihozni belőle?
2009. okt. 28. 11:34
10/31 anonim válasza:
Ez jó kérdés! Szerintem az igaz szerelem definíciója az, hogy mindkét fél a másikból önkéntelenül a legjobb tulajdonságait hozza elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!