Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs ilyen vagy én vagyok régimódi?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs olyan férfi aki tisztel, szeret, és soha nem csalna meg. És aki csak engem akarna egész életemben és aki mellett minden jó. Jól gondolom?2009. okt. 28. 11:25
11/31 A kérdező kommentje:
Van most 1 kapcsolatom, had ne részletezzem. Honnan tudhatom hogy ő az igazi?
2009. okt. 28. 11:37
12/31 anonim válasza:
Ha annyi tapasztalatod volt már a pasikkal akkor mit nem értesz azon hogy neked kell kihozni belőle?
13/31 anonim válasza:
Honnan tudhatod?
Szerinted erre van egy tuti konkrét leírás valahol? :D
14/31 A kérdező kommentje:
Nincs tapasztalatom, ő az első barátom. És néha úgy érzem ő az igazi, de mostanában nem mert osk a vita.
2009. okt. 28. 11:42
15/31 anonim válasza:
Természetesen csak a saját példámat hozhatom fel. A férjemmel mindkettőnknek másodikházassága mostani. Amikor megismertem, azt gondoltam, na ez az a pasi, akinek soha nem lenne szabad megnősülnie... Aztán annyira egymás hullámhosszára kerültünk, annyira éreztem mi az amire szüksége van, mikor mit és hogy kell tennem, válaszolnom, vagy nem , kérdeznem vagy nem, hagyni engedni, sértődni,stb. Mára 8 év után 2 gyerekünk van, boldogok és szerelmesek vagyunk még mindig. Persze az apró trükkjeimet még most is bedobom, nehogy véletlenül elfelejtse, hogy nem tud élni nélkülem...:)
16/31 anonim válasza:
Mint mondtam vagyunk ilyen pasik, de kevesen!
Azonban ha a barátod mindig ellent mond neked, és ebből alakul ki a vita, akkor nem is vagytok egymáshoz valók!
De ne hogy azt hidd, hogy nekem van barátnőm, a lányok többsége valahogy a rossz fiúkra bukik mindig...sajnos. :S
18/F
17/31 anonim válasza:
11:42 kérdező
össze vissza írogatsz :(
"A kérdező kommentje:
Csak annyi rossz tapasztalatom volt már a pasikkal, hogy rájöttem sosem találnék ilyet.17 vagyok."
Döntsd már el hogy melyik az igaz :S
18/31 A kérdező kommentje:
Nekem csak olyanra lenne szükségem aki figyel rám, törődik, szeret és tisztel, de majd vagy jön valaki vagy nem.
2009. okt. 28. 13:16
19/31 A kérdező kommentje:
Én nem írok össze vissza.
2009. okt. 28. 13:16
20/31 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy sokmindent hallottam már a pasikról, ami miatt elment a kedvem tőlük.
2009. okt. 28. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!