Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs ilyen vagy én vagyok régimódi?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs olyan férfi aki tisztel, szeret, és soha nem csalna meg. És aki csak engem akarna egész életemben és aki mellett minden jó. Jól gondolom?2009. okt. 28. 11:25
21/31 anonim válasza:
sokmindent hallotál?? és általánosítottál?? nos nem minden pasi egyforma (szerencsére) vagy nem szerencsére ez nézőpont kérdése.. nem vagy régimódi..de ne csak várt a sült galambot a szádba tenned is kell az igaziért.. sok sikert
22/31 anonim válasza:
Sok tapasztalatod még nem lehet 17 évesen már ne is haragudj. Én ennyi idősen még nem kerestem az igazit, mert sajnos az igazihoz sok "nemigazin" vezet az út. Ilyen az élet.
23/31 anonim válasza:
A sokmindent hallottam és a sok rossz tapasztalatom között óriási a különbség.Tényleg nem írsz össze-vissza :D
24/31 anonim válasza:
17 évesen mit akarsz? Milyen igazit keresel?
Élj, tombold ki magad és ráérsz még az igazit megtalálni
25/31 A kérdező kommentje:
Nem érek rá, mert keresem az olyat akivel boldog vagyok.
2009. okt. 28. 13:52
26/31 anonim válasza:
Egy korban hozzádillő fiú ha most leköti magát akkor szerinted soha nem fog oylat érezni a későbbiekben hogy kimaradt valami az életéből.A bulizás a csajozás?
Most "éljen" a fiú is , és akkor később talán eszébe se jut félrekettyinteni
27/31 A kérdező kommentje:
Én most érzek ilyet.
2009. okt. 28. 14:06
28/31 anonim válasza:
Van ilyen! Tisztel, becsül, csak téged szeret, nem csalna meg, DE nem szeret annyira, nem olyan szenvedélyes, mint szeretnéd, soha nem akar elvinni sehova, téged el sem enged sehova, ha két gombbal több van kigombolva a blúzodon, azt már erkölcstelennek tartja, stb. stb. Nem tipikus férfi, kevés van belőle. Előnye, hogy nem a farka vezérli.
29/31 anonim válasza:
Ha jól veszem ki a kommentjeidből, van barátod. És ha megcsal, vagy nem tiszel, vagy nem érzed jól magad vele, akkor minek vagy vele? A kérdésről: Ha lenne barátnőm, sosem csalnám meg. Egyszerüen van aki hajlik rá, van aki nem. Ha eljutna a dolog odáig, csak szépen szakítanék, hisz ha megcsalsz valakit, az azt jelzi, hogy hiányzik valami. Ha hiányozna valami, inkább véget veztnék a kapcsolatnak, de soha nem aláznám meg a lányt akit szerettem (és ha vele voltam, szertnem kellett)azzal, hogy egy másiknál keresem azt ami belőle hiányzik. Egyszerűen azt szemétségnek tartom. És 17 éves vagyok.
30/31 anonim válasza:
Vagyunk ilyen pasik, csak kevesen.
Tudod mi vagyunk azok akinek nem jut nő, vagy ha jut is egy akkor az kihasznál, visszaél vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!