Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felpofozott! Szakítsak vele?
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve járunk,de most nagyon összeveztünk és ő lekent nekem egy pofont(vissza is adtam,de gyengébben).Nem túl erőset ütött,de azért fájt.Nem is a pofon,hanem inkább hogy képs volt bántani.Azt mondta,jobb ha szünetet tartunk,hogy gondolkozzunk,és eldöntsük,mi legyen VELÜNK.Én nem tudom.Szeretem,de tudom hogy ha egyszer megütött,megüt mégegyszer,és nem akarom hogy eldurvuljon,viszont nagyon szeretem!Mit tegyek szerintetek?Kor és nem jó lenne...
15/L
2010. ápr. 3. 16:31
51/55 anonim válasza:
Van egy két olyan értelmes "tízenéve"s kommentelő itt, akiket addig pofoznék, amíg be nem szarna. Okoskodjatok másfelé!
52/55 anonim válasza:
Akin egyszer megüt az megüt mégegyszer !
ne légy hüje !
"szakicsak vele" ez még kérdés ?
HÁT PERSZE !
53/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. ápr. 3. 22:29
54/55 anonim válasza:
sztem simán megtenné még1x... főleg h 17 éves, az még nagyon fiatal... ahogy idősebb lesz annál agresszívebb vagy kitudja.. szerintem egyértelmű h mit kell tenned...szakítani,ha nem akarsz még1x rosszul járni
55/55 anonim válasza:
szerintem ne szakíts :D
lehet megérdemelted:D
én a barátommal viccből szoktam csak verekedni...de most egy jó nagyot odavágtam neki:( nagyon lekiismeretfurdalásom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!