Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felpofozott! Szakítsak vele?
A barátommal fél éve járunk,de most nagyon összeveztünk és ő lekent nekem egy pofont(vissza is adtam,de gyengébben).Nem túl erőset ütött,de azért fájt.Nem is a pofon,hanem inkább hogy képs volt bántani.Azt mondta,jobb ha szünetet tartunk,hogy gondolkozzunk,és eldöntsük,mi legyen VELÜNK.Én nem tudom.Szeretem,de tudom hogy ha egyszer megütött,megüt mégegyszer,és nem akarom hogy eldurvuljon,viszont nagyon szeretem!Mit tegyek szerintetek?Kor és nem jó lenne...
15/L
Hátőőőőő, van aki egy apai, nevelő szándékú pofont a gyerekének ahhoz hasonlít, amikor egy 17 éves p##cs megüti a barátnőjét?
He haragudj, de a kettő igen távol áll egymástól.
Nem hiszem el, hogy megoldásnak tartják egyes férfiak a pofont, csak mert ők az erősebbek. Az meg szánalmas, hogy egyes nők meg elfogadják, mondván, hogy megérdemelték. Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. Szóval lányok, akik megérdemlitek a pofont, csak hajrá, és fiúk akik úgy akartok lerendezni egy-egy nézeteltérést, hogy képen vágjátok a barátnőtöket, gratulálok, tisztelet és szeretetteljes kapcsolatotok lehet.
Kérdező te pedig szakíts, egyértelmű. A pasid nem tudja kezelni az érzelmeit, és általában ez nem javul az idővel.
Szerintem, ha egy pasi szavak erejével nem tudja megoldani a helyzetet és az fizikai erejét használja helyette, az gyengeséget sugall ott belül. Helyedben nem találkoznék vele többet...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!