Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felpofozott! Szakítsak vele?
A barátommal fél éve járunk,de most nagyon összeveztünk és ő lekent nekem egy pofont(vissza is adtam,de gyengébben).Nem túl erőset ütött,de azért fájt.Nem is a pofon,hanem inkább hogy képs volt bántani.Azt mondta,jobb ha szünetet tartunk,hogy gondolkozzunk,és eldöntsük,mi legyen VELÜNK.Én nem tudom.Szeretem,de tudom hogy ha egyszer megütött,megüt mégegyszer,és nem akarom hogy eldurvuljon,viszont nagyon szeretem!Mit tegyek szerintetek?Kor és nem jó lenne...
15/L
Gratulálok burokp.csák. Így kell élni, elismerésem! Ugyanúgy emberek vagytok, ha valaki kiérdemel egy pofont, akkor hadd kapja már meg... Két arab nő rámfog egy gépfegyvert, hogy a szemük láttára dugjak meg egy csótányt, vagy körülmetélnek protkóval, nem fogom azt mondani "ah, mégiscsak lányok, nem rúgom ki a térdüket".
Kérdezőnek: felpofozott, és akkor? Kiérdemelted? Szüleidtől még soha nem kaptál? Apádat miért nem hagytad ott és mentél el otthonról? Hagyd ott, hiszen nem szeret, ezt ő is megmondta, csak máshogy megfogalmazva, hiszen időt kért. De ilyen idiótákat, akik azért fontolgatják a szakítást mert kaptak egy pofont én is otthagynék...
16:42-es
Kicsit indulatos vagyok. Élvezem a harcot, a verekedést, mindig is ilyen voltam (ez a szenvedélyem). Ezért könnyen feltudnak b@szni, de nőt még hála istennek nem ütöttem meg. Mindig sikerül visszafognom magamat.
Mostanában már nem verekszek, sokat sportolok helyette, félnék is megütni bárkit is, ugyanis elég nagy darab lettem (107kg vagyok most). A mondást csak poénból írtam oda.
Egyszer megütött, megteszi legközelebb is. Egy nőt megütni aljas dolog egy férfi részéről, mert akárhogy is, de a férfi mégis erősebb.
Szakíts vele...a szünet, már amúgy is a kapcsolat végét jelenti...mert ha fél év után ilyen viták vannak köztetek, hogy megüt...mi lesz 2 év múlva.
Keress mást. Tudom nehéz lesz, de nem fogod megbánni!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!