Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom felpofozott! Szakíts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felpofozott! Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

A barátommal fél éve járunk,de most nagyon összeveztünk és ő lekent nekem egy pofont(vissza is adtam,de gyengébben).Nem túl erőset ütött,de azért fájt.Nem is a pofon,hanem inkább hogy képs volt bántani.Azt mondta,jobb ha szünetet tartunk,hogy gondolkozzunk,és eldöntsük,mi legyen VELÜNK.Én nem tudom.Szeretem,de tudom hogy ha egyszer megütött,megüt mégegyszer,és nem akarom hogy eldurvuljon,viszont nagyon szeretem!Mit tegyek szerintetek?Kor és nem jó lenne...

15/L

2010. ápr. 3. 16:31
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal szakíts vele. Most még időben vagy, még tudsz váltani, később sokkal nehezebb lesz.
2010. ápr. 3. 16:43
 12/55 anonim ***** válasza:
12%
Nem lehetett olyan kis dolog. Gondolom hülyeségen hisztiztél, és az agyára mentél. Én is tettem már keresztbe páromnak, ami miatt kaptam egy pofont. Visszagondolva, hülyeséget csináltam, nem volt jogom hozzá, így jogos volt a pofont. Azóta egyszer sem emelte még a hangját sem fel.
 13/55 anonim válasza:
100%

Annál nagyobb vétek nincsen, ha valaki megüt egy nőt. Ha jogosan volt mérges rád, inkább bántott volna szavakkal Téged.

Azért természetesen még nem vert meg ezért szakítani egy ilyen miatt nem érdemes, ha szereted. Adjál neki ultimátumot, ha még1 ilyen előfordul, akkor szedheti a sátorfáját, és ezt tartsd is be a jövőben!

14/55 anonim ***** válasza:
91%

szerintem szakíts vele mielőtt elvadul :S

15/L

2010. ápr. 3. 16:44
 15/55 anonim válasza:
20%
Előzőnek: 15 évesen komoly élettapasztalataid lehetnek e téren. Még komoly kapcsolatod se volt....Túl sok Barátok Közt-öt nézel, abban veri egymást mindenki
2010. ápr. 3. 16:47
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
igen,mert legkozelebb,mint szamtalan peldat lehet latni,belednyomja a konyhakest.
2010. ápr. 3. 16:47
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer megütött, megteheti másodszor, harmadszorra is. Veszélyes lenne mellette maradnod; ha igazán szeretne, nem ütne meg, még akkor sem ha valami bődületes baromságot csináltál.

Ja, és idézet: "Ha megbízol valakiben, és Ő visszaél ezzel, az az Ő hibája. Ha te újra megbízol Benne, és megint visszaél vele, az már a Te hibád." (lehet, hgoy nem szószerinti, de valahol olvastam egy ilyet, és nagyon elgondolkodtatónak, és igaznak tartom)

2010. ápr. 3. 16:51
 18/55 A kérdező kommentje:

A barátok köztöt utálom,de mindegy.Azon vesztünk össze,hogy combközépig érő szoknyát vettem fel a suliban.

De nem ez volt a lényeg,hanem hogy mindketten idegesek voltunk eleve,és ezzel kezdett kötekedni.Én meg megmondtam hogy csak neki akarok tetszeni és a végén már mindketten kiabáltunk a végére,mert előjött a feszültsége és rajtam vezette le.

2010. ápr. 3. 16:52
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha valaki ennyi idősen máshogy nem tud problémát megoldani, csak ha megpofoz, azzal nem lehet hosszú távra tervezni. Először egy pofon, aztán ököllel, aztán lábbal, s végül mi lesz, ha már egyik sem megoldás? Megöl?

Tudom, ez így durva, de ahogy öregszik az ember, úgy durvulhat el a ki nem alakult problémamegoldó képessége. Éna helyedben soha többé nem találkoznék vele, nem hogy szünetet tartsak.

2010. ápr. 3. 16:53
 20/55 A kérdező kommentje:
Jaj,és az utolsőt nagyon nem értem -.-"
2010. ápr. 3. 16:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!