Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom felpofozott! Szakíts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felpofozott! Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

A barátommal fél éve járunk,de most nagyon összeveztünk és ő lekent nekem egy pofont(vissza is adtam,de gyengébben).Nem túl erőset ütött,de azért fájt.Nem is a pofon,hanem inkább hogy képs volt bántani.Azt mondta,jobb ha szünetet tartunk,hogy gondolkozzunk,és eldöntsük,mi legyen VELÜNK.Én nem tudom.Szeretem,de tudom hogy ha egyszer megütött,megüt mégegyszer,és nem akarom hogy eldurvuljon,viszont nagyon szeretem!Mit tegyek szerintetek?Kor és nem jó lenne...

15/L

2010. ápr. 3. 16:31
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
istenem mert valaki szoknyát hord..megkll verni??
2010. ápr. 3. 16:58
 32/55 anonim ***** válasza:
37%
Azért vagyunk leszavazva, mert az embereknek csak az tetszik, amit hallani akarnak, nem pedig az igazság.
2010. ápr. 3. 16:58
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
egyértelmű hogy szakíts... ha legközelebb ilyet csinál ne az arcát üsd hanem rúgd tökön úgy hogy ott helybe be....
2010. ápr. 3. 17:00
 34/55 anonim ***** válasza:
77%
Ennyi erővel te meg tökön rúghatnád, ha mondjuk kék gatyát vesz fel a sulibaXD
2010. ápr. 3. 17:00
 35/55 A kérdező kommentje:
Szerintetek tényleg megtenné mégegyszer?
2010. ápr. 3. 17:01
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
alap
2010. ápr. 3. 17:04
 37/55 A kérdező kommentje:
Nem is tudom...
2010. ápr. 3. 17:05
 38/55 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hogy meg! Úristen ne legyél már gyökér!! Szerinted, ha azért mert térd felett érő szoknyát vettél fel suliba képest volt pofon vágni, mi lesz, ha majd tűsarkút veszel fel, vagy buliba kivágott felsőt?? Vagy majd meglát beszélgetni egy másik sráccal, aztán agyonver? Szerintem a napnál is világosabb, hogy bármilyen kis dologért ütne, ami nem úgy van, ahogy ő szeretné. Rabszolga akarsz lenni? Akkor hajrá. Mellesleg, aki a barátnőjét megüti, az a gyerekeit is verné.
2010. ápr. 3. 17:05
 39/55 A kérdező kommentje:
Rendben,de attól függetlenül szeretem,mrt mind követünk el hülyeségeket...nem vagyok gyökér,csak szeretem és nem tudom eldönteni mi legyen...
2010. ápr. 3. 17:10
 40/55 anonim ***** válasza:
38%
Nálatok még elmegy a pofozkodás, hiszen még gyerekek vagytok, csak vigyázzatok hogy ne az iskolában kapjatok össze, mert gondolom az intőnek nem örülnének a szülők.
2010. ápr. 3. 17:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!