Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok kiborulva?
szakitottam a párommal és bőgök és nem bírom ki . pedig én szakitottam . oka is volt , mert bántott . és én bőgök és nem pedig ő . ez miért van ? :(
miért vagyok ilyen hülye , hogy szakitottam ? :(
Az ember nem poénból szakít, gondolom meg volt rá az okod. Szerintem menj el a barátnőiddel szórakozni, vagy vidd el a kutyádat sétálni, foglald valamivel el magad.
Könnyebb úgy túllépni egy szakításon, ha az ember nem otthon unatkozik.
Biztos meg volt az oka, hogy szakítottál vele... Ne szomorkodj... persze rossz, hiszen két év után már megszokja a másikat az ember fia/lánya... most bizonytalannak érzed a jövődet, hiszen eddig volt kivel megosztanod mindent... és bizony félsz az ismeretlentől...
Kapd fel az mp3 lejátszót és irány ki egy parkba, térre, és csak sétálj... néz meg olyan dolgokat, amiket eddig nem tettél... nézd új szemszögből a várost és az emereket...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!