Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok kiborulva?

Figyelt kérdés

szakitottam a párommal és bőgök és nem bírom ki . pedig én szakitottam . oka is volt , mert bántott . és én bőgök és nem pedig ő . ez miért van ? :(

miért vagyok ilyen hülye , hogy szakitottam ? :(

2010. ápr. 3. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ember nem poénból szakít, gondolom meg volt rá az okod. Szerintem menj el a barátnőiddel szórakozni, vagy vidd el a kutyádat sétálni, foglald valamivel el magad.

Könnyebb úgy túllépni egy szakításon, ha az ember nem otthon unatkozik.

2010. ápr. 3. 16:08
 2/5 BlackSword ***** válasza:
talán ha a korod/nemed megírnád, sokat segítene... Így még nehéz... De addig se sírj... senki nem érdemli meg a könnyeidet, mert aki megérdemelné, a miatt nem fog...
2010. ápr. 3. 16:10
 3/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és lány :( 2 évig voltunk együtt
2010. ápr. 3. 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért sírsz, mert nagyon szeretted/szereted. Az idő minden sebet begyógyít, ez ne felejtsd. Addig is foglald le magad mindenféle programmal és könnyebb lesz egy fokkal;)
2010. ápr. 3. 17:16
 5/5 BlackSword ***** válasza:

Biztos meg volt az oka, hogy szakítottál vele... Ne szomorkodj... persze rossz, hiszen két év után már megszokja a másikat az ember fia/lánya... most bizonytalannak érzed a jövődet, hiszen eddig volt kivel megosztanod mindent... és bizony félsz az ismeretlentől...

Kapd fel az mp3 lejátszót és irány ki egy parkba, térre, és csak sétálj... néz meg olyan dolgokat, amiket eddig nem tettél... nézd új szemszögből a várost és az emereket...

2010. ápr. 3. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!