Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőnek a szexben? (lányok ide! )
Pl egy fél órás meneten az a jó ha
1. elérek nála 50-60 orgazmust (ilyenkor már törölközni kell izomból, meg utána 1-2 óra pihi mert az kemény meló ÁM:D..) vagy
2. az orgazmus elhúzása, az orgazmus körüli állapot meghosszabbítása (ezt 1-2 órán át simán meglehet játszani...)
20F
ISTENEM,ne legyél már gyerekes. elakad a szava,hát mert mit csináljon kikérdezze a házi feladatot közben?
egy nő nem fog neked regényt mesélni szex közben, szaporán lélegzik, az pedig nem orgazmus, ha az lenne akkor az én exem szerintem 200körül járhatott volna -.-
inkább gondolkodj mielőtt írsz valami hülyeséget
figu van különbség a között amikor élvezi és amikor elmegy, ha elmegy akkor nem vesz levegőt csak a maradékot órdítja ki egy áááá val mert közben látszik hogy beindul az orgazmus...(ha kíváncsi vagy nézz utána. mi minden játszódik le ilyenkor egy nőben egyszerre. sok van)
amit észre lehet venni, nálam, hogy megmozdítja a csípőjét, reflexből, egévkét ha nincs orgazmusa akkor inkább csak vigigfexi...
és nem bíztat ha orgazmusa van XD akkor csak fexik és nem tudja mibe kapaszkodjon, 2 orgazmus között még arra sics ideje hogy magáhoztérjen
valahogy így megy:
"...[ááááá]-Megvolt? -Ige[ááááááá]..." aztán inkább csinálom...
istenem -.-
hát már ne haragudj de nő nem fog beszélni szex közben, én exem sem szólalt meg szinte. az meg nem azt jelenti hogy 50-60szor elélvez.
szerintem nem tudsz te nagyon semmit,csak kiírtad h legyen mire verned magad, de mindenki tudja h nincs ilyen, hát persze majd 2-3 húzásra élvez XD mikor ujjazod akkor csak bedugod ujjad és már el is élvezett mi? hát gratulálni tudok csak nagyon! looser
figyu akkor NE hidd el..én láttam és éreztem amikor megtörtént.. nem mondom hogy utána nem dőltem ki belőle és aludtam, de igyekeztem kihozni a max-ot..
-Jó nőt
-neki való f*ssza
LEHET kényeztetni, fogalmazhatunk úgy is hogy k*rvára mázlim volt vele :)
de ez nem jelenti azt hogy a következő csakommal is ilyen "szerencsém" lesz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!