Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell a nőnek a szexben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek a szexben? (lányok ide! )

Figyelt kérdés

Pl egy fél órás meneten az a jó ha

1. elérek nála 50-60 orgazmust (ilyenkor már törölközni kell izomból, meg utána 1-2 óra pihi mert az kemény meló ÁM:D..) vagy

2. az orgazmus elhúzása, az orgazmus körüli állapot meghosszabbítása (ezt 1-2 órán át simán meglehet játszani...)

20F

2010. ápr. 3. 10:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Második. Azért elég max 1 órás szex, ebben benne van az előjáték is.

20/L

2010. ápr. 3. 11:09
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
ÉN
2010. ápr. 3. 11:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
2.
2010. ápr. 3. 12:17
 4/16 kateamstrong ***** válasza:
2. =)
2010. ápr. 3. 12:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Pedig az 1. is jó, imádom amikor sikongat a gyönyörtől :D
2010. ápr. 3. 13:06
 6/16 anonim ***** válasza:

50-60 orgazmus 30 perc alatt????

KIZÁRT!

Max 5-6 de az is sok 30 perc alatt...:/

2010. ápr. 3. 14:00
 7/16 A kérdező kommentje:

Hát erre most mit mondajak XD...

ha húzok 3-at félig betolt állapotban akkor utána 1x tövig és orgazmusa van.. és így 5-10-et is el lehet érni egy nekilendülésre...

de ez azért van mert nekem pont akkora van ami épp végigér a hüvelyében és éppen hogy csak nem nyomja, csak "simogatja" a méhszájat, asszem az van ott..ez azért JÓ mert amikor orgazmust kap akkor kinyílik a méhszáj és purzál amíg az orgazmus tart, ha megidézzük a körülményeket akkor megindul az agyi reakció...

mint az önkielégítésnél...

2010. ápr. 3. 14:43
 8/16 anonim ***** válasza:
szerintem csak megjátsza azt az ötven hatvan orgazmust,ilyen nincs,akármekkora farkad van!
2010. ápr. 6. 08:47
 9/16 anonim válasza:

kizárt ^^

nem itt kell felvágni,hanem élesben,

mondani bárki tud bármit, erről ordít hogy kamu.

hamég azt mondtad volna 6-7et fél óra alatt akkor még arra azt mondom h valós,mert annyit énis lazán teljesítek,nade 50-60. játszál inkább zsebhokit!

2010. ápr. 6. 09:10
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát öcsém a csajod nagy kamugép lehet...Hiába sinkolt minden egyes berakásnál egyet-egyet,az még nem orgazmus:D én is végigélvezem a szexet,de az nem jelenti,hogy el is élvezek:D felkéne nőni:DDD
2010. ápr. 6. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!