Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lennétek dühösek a párotokra, mennyi idő alatt bocsátanátok meg, és mennyire veszítené el bizalmatok élvezését a párotok, ha belenézne, és jól visszapörgetné az egyik facebookos beszélgetéseteket, mikor odaadjátok neki a lap topotok?
Semennyire nem lennek duhos. Annyit mondanek neki, h legkozelebb szoljon ha meg szeretne nezni, de ne titokban leskelodjon. Nincsenek titkaim elotte, de ettol fuggetlenul nem szoktunk belemaszni egymas privat szferajaba.
29N
Köszönöm a válaszokat!
Bevallom, meglepett, hogy nem lesújtó véleményeket kaptam, de örülök.
Na akkor én kicsit leszidlak.
A harmadik fél, akivel a párod beszélt, nem neked szánta azokat az infókat.
Mintha poloskát tennél a párodra, hogy lehallgasd a beszélgetéseit.
Én voltam harmadik fél.
Barátnőmmel nem tudtunk túl sűrűn találkozni, külön városba kerültünk, de facen órákig nyomtuk.
Volt egy kis problémám a második szülés után, és kérdeztem tőle, hogy ő hogy oldotta meg.
Inkontinencia.
Aztán az élettársa egy hülye pelenkás poénnal a tudtomra adta, hogy olvassa a beszélgetéseinket.
Megalázva és elárulva éreztem magam, ami a barátságunknak is betett.
Egyszerűen nem értem miért kell annyira a másik s#ggébe bújni, hogy még a magánbeszélgetéseit is elolvasod.
Hat éve vagyok házas, és soha nem nyúltam bele a férjem telójába, levelezéseibe.
Amihez közöm van, arról úgyis szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!