Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok a párotoknak?
Azért vagyok benne biztos, mert most is ömlengsz róla.
Én nem 4, hanem 14 (!) éves kapcsolatból dobtam ki egy ilyen dolog miatt, és gyerekünk is volt már akkor, szépen felépített életünk. Egy percig sem bántam meg, a mostani nőjét is csalja fűvel-fával.
Elhagynám.
Ha képes volt rá, akkor ő ilyen, a vér pedig nem válik vízzé.
De ha részeg az ember?!... NEM!
Egyik szilveszteri házibuliban mikor már mindenki totál készen volt a házigazda csajával smároltak haverok én meg csak néztem őket a székből és azon vigyorogtam, hogy ez igen öcsém még totál készen is hűséges vagyok :D
Nem bocsájtanék meg, aki szereti a párját részegen is szereti, ez nem lehet kifogás.
Van az a vicc, pontosan nem emlékszem rá.
A férj reggel felébred, arra sem emlékszik, hogy hogyan jutott haza és az ágyba. Reggel a felesége különösen kedves volt vele, a kedvenc ételét készitette stb. A férfi nem értette mi történt, ezért megkérdezte a fiát.
A fia meg elmondta, hogy az éjszaka irtó részegen vágódott haza, miután feljutott a hálóba a felesége átakarta öltöztetni, igy nekiállt levenni a ruháit. Mire a férj azt mondta ,,hagyjon békén, nős vagyok.,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!