Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak akkor ha egy átlagos 12 éves lány vok, és azt szeretném ha a fiúk szinte sorakoznának mögöttem, más szóval tetszeném nekik nagyon.Mit kell csinálnom mondanom vagy valami?Lécci tanács kéne!!!Köszi az értelmes válaszokat!!!2010. ápr. 1. 19:29
11/17 anonim válasza:
szívesen, örülök h segíthettem.. :)
12/17 A kérdező kommentje:
:)) de akk tényleg nem tudok semmit se csinálni?
2010. ápr. 1. 19:55
13/17 anonim válasza:
hát pl mire gondolsz mer igy nemigazán értem :D h csinálni,de mit?
ne legyél kihívó! mosolyogj, de ne (mint a vagányak )
öltözz szépen, ápold magad, és szépen viselkedj , beszéj :D
előző voltam..
14/17 anonim válasza:
Drága csillagom! Neked egy jónagy pofon lenne a hasznos!
12 évesen f.szhiánnyal küzdesz?Gyönyörű...esetleg 5 évvel később majd megérteném!
15/17 anonim válasza:
12 éves és 40 kiló...ezzel mivan...nah köszi most kövérnek érzem magam:)...én 47 kiló vok 12(hát mindjárt13)évesen...de a súlyod nagyon is jó sztem tök vékony lehetsz
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi :) nem vagy kövér !!
2010. ápr. 1. 20:07
17/17 anonim válasza:
én 12évesen nem tudtam levakarni a pasikat magamról...:S
szal nem tok segítenixD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!