Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem ezt megalázónak?
3 év után még mindig idegenként vagyok kezelve a barátom családjában. Még mindig csókolommal kell köszönnöm, és előre be kell jelentenem, hogy mikor találkozok a barátommal. Nem használok náluk semmit. Otthon eszem, mosakszom mielőtt elindulok hozzá. Nekem ez megalázó, hogy még mindig idegenként vagyok kezelve, és csodálkoznak azon, hogy inkább nem jelenek meg így a családi eseményeiken. Hiszen kívülálló vagyok. -.-'
Másoknál pedig mit látok? Hogy ennyi idő után elfogadják és szeretik a lányt. Tegeződnek, meg úgy kezelik mint egy családtagot. Egyébként nem foglalkoztam ezzel mindaddig, amíg egyik "kedves" ismerősöm nem dörgölte az orrom alá a saját kis tökéletes életét. Igen, irigy vagyok, és ezt neki is mondtam, hogy mennyire irigylem ezért. Szerintem én is megérdemelném ezt a befogadottságot.
Ahogy telik az idő, egyre jobban kezdem őket nem kedvelni emiatt a rideg távolságtartás miatt. Kritizálni azt bezzeg tudnak. Felnőttek vagyunk mindketten a barátommal.
Azert ez nem ennyire veszes, a nagyszuleim pl utaljak az apukamat, de folyamatosan kritizaltak, 16 eves koruk ota egyutt vannak anyuval boldogan:-))Mindig beszoltak neki, meg nem engedtek h ott aludjon, mindig volt vele valami bajuk....viszont, amikor apu nem hallhatta akkor azert elmondtak, h alapvetoen jo ember, mert nem iszik, nem dohanyzi,, nem nozik csak nehez vele beszelgetni mert a programozason kivul nem igazan erdekli semmi:-)))
Szoval lehet h semmi bajuk veled, csak van benned valami amivel ok nem tudnak aznosulni, nincs kozos tematok stb. A tegezes nem jelenti azt, h szeretik az ekbert, masreszt en a nagynenemeket a mai napig magazom:-)))
Engem szeret a ferjem csaladja, egybol befogadtak nekik ugyanis csak fiaik vannak es igy en lettem a lanyuk, de ennek is megvan a maga rossz oldala, ugyanis ok mindig jobban gudjak es ugy kezelnek mint egy 6 evest.
Szoval lehet h teged szeretnek csak nem mutatjak ki:-))
Értem. :( Akkor tehetetlen vagyok.
Megkérdezhetem mi az a testi hiba?
Nem tudom elképzelni, hogy lenne olyan amit képtelenség elfogadni.
Egy orvosi műhiba miatt úgy születtem, hogy hiányzik a bal alkarom.
Persze tudom, hogy ez nem mindenkinek elfogadható, meg nem minden szülőnek mindegy, hogy hogyan néz ki a gyereke párja, és nyilván nem én vagyok az elképzelt ideál, de hát ettől még rosszulesett...:(
A szüleim feltétel nélkül elfogadtak, teljes értékű emberként neveltek fel, sosem kivételeztek velem emiatt, ha olyat csináltam, ugyanúgy járt a bünti mint bárki másnak...vannak barátaim, mindig is voltak és igazából egy boldog, szeretetteljes gyerek/tinikorom volt, ahol ez volt az első, igazi kijózanító pofon, hogy a világ nem feltétlenül csak szép és jó.
27/N
Én több év házasság után sem tegezem az anyósomat. Nem hiszem hogy ez valaha is változna. Pedig a lánya férjével tegeződnek:) Viszont ezzel szemben normálisan bánik velem. Nem tudom hogy kedvel e vagy sem, de nem érezteti.
Ha látványosan utálna? Nem hívnának családi eseményre? Őszintén szólva engem hidegen hagyna. Én úgy vagyok vele, hogy idegen embereknek akik úgymond kényszerűségből lettek rokonok (jelen esetben a fia engem választott), nem kell, hogy feltétlenül szeressék egymást. Egész egyszerűen nem mennék hozzá és ő sem jönne hozzánk, magyarul nem találkoznánk. Ennyi. Nem csinálnék ebből problémát.
Amúgy pl a férjem egyik lánytestvére nagyon utál engem, de magasról leszarom.
Téged miért foglalkoztat a dolog? Ne menj oda és kész. A párod csak megérti ezt, és találkoztok máshol. Emiatt ne dobd el a kapcsolatot, ha egyébként a párod szeret téged és rendesen bánik veled.
Ez változó, hogy ki mennyire tartja fontosnak a családot. Van aki, a párjával együtt annak a családjával is házasodik és viszont. Az ilyen esetekben általában sok a családi esemény, amin összegyűlik a család apraja-nagyja. Ha neked ez fontos, akkor jól gondold meg, hogy érdemes-e még több évet szánnod a párodra és a családjára.
Vannak olyanok is, akiknek tökmindegy milyen a párjuk családja, ha egyébként boldogok a párjukkal, mert nem nagyon találkoznak. Sőt vannak, akik örök haragban vannak anyóssal-apóssal, és nem is találkoznak velük egyáltalán, de egyébként a gyerekükkel jól vannak. Ha te el tudod képzelni, hogy nem jársz a párod szüleihez, de a fiukkal jól megvagytok, akkor szerintem semmi akadálya a dolognak.
Még az a kérdés, hogy a barátod mennyire ragaszkodik hozzájuk? Mert, ha nem tud leszakadni ott valószínűleg gondok lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!