Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzem ezt megalázónak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem ezt megalázónak?

Figyelt kérdés

3 év után még mindig idegenként vagyok kezelve a barátom családjában. Még mindig csókolommal kell köszönnöm, és előre be kell jelentenem, hogy mikor találkozok a barátommal. Nem használok náluk semmit. Otthon eszem, mosakszom mielőtt elindulok hozzá. Nekem ez megalázó, hogy még mindig idegenként vagyok kezelve, és csodálkoznak azon, hogy inkább nem jelenek meg így a családi eseményeiken. Hiszen kívülálló vagyok. -.-'

Másoknál pedig mit látok? Hogy ennyi idő után elfogadják és szeretik a lányt. Tegeződnek, meg úgy kezelik mint egy családtagot. Egyébként nem foglalkoztam ezzel mindaddig, amíg egyik "kedves" ismerősöm nem dörgölte az orrom alá a saját kis tökéletes életét. Igen, irigy vagyok, és ezt neki is mondtam, hogy mennyire irigylem ezért. Szerintem én is megérdemelném ezt a befogadottságot.

Ahogy telik az idő, egyre jobban kezdem őket nem kedvelni emiatt a rideg távolságtartás miatt. Kritizálni azt bezzeg tudnak. Felnőttek vagyunk mindketten a barátommal.

2016. febr. 18. 18:01
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Elvileg komolyan gondoljuk egymással, de a szülők még nem akarják, hogy elköltözzön otthonról. Ezért látogatjuk egymást.
2016. febr. 18. 18:39
 22/35 anonim ***** válasza:
Azon gondolkoztál már, hogy mi lehet a problémájuk veled? Mivel foglalkozol, legmagasabb végzettséged? Fontos lehet... Az anyucikák nem akarnak a fiacskáiknak mittomén egy takarítónőt. Vallás is fontos lehet. Bőrszín?
2016. febr. 18. 18:39
 23/35 anonim ***** válasza:
Hmm.. hány évesek vagytok? Egyszer el kell költöznie.....
2016. febr. 18. 18:41
 24/35 A kérdező kommentje:
22#: Ne haragudj, de ebben az esetben nem érdekel anyuci problémája.
2016. febr. 18. 18:43
 25/35 A kérdező kommentje:
Meg azért ne is haragudj 22#, én nem vagyok takarítónő, de ha feltételezem olyan munkát kapnék vagy kreol bőröm lenne, akkor már nem érdemelném meg az emberi bánásmódot?
2016. febr. 18. 18:46
 26/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A lényeg az, hogy ez a helyzet nagyon fura a visszajelzések alapján.

2016. febr. 18. 18:49
 27/35 anonim ***** válasza:
22-es vagyok. Én nem haragszom. De sokaknál ezek problémás dolgok.
2016. febr. 18. 19:00
 28/35 anonim ***** válasza:
Ha a barátoddal jó a kapcsolatod, szükség esetén kiállna melletted és le tud szakadni a családjáról vmilyen szinte s felnőni, akkor nehogy már eldobd a családja miatt..
2016. febr. 18. 19:05
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem dobom el. Szimplán elgondolkodtató a dolog.
2016. febr. 18. 19:10
 30/35 anonim ***** válasza:

Jogosan, csak épp semmire nem mész vele!

Attól, hogy a párodat beavatod és ő esetleg kérdőre vonja a szüleit, még nem fog megváltozni semmi. Nem fognak hirtelen megszeretni illetve marha kedvesek lenni, ha eddig ilyen karót nyeltek voltak...muszájból nem lehet szeretni ezt te is tudod.

Nekem is volt egy ilyen barátom, akinek a családja egyáltalán nem fogadott el, egy testi hibám miatt...eleinte még jópofiztak illedelmességből, de miután látták, hogy komolyodik a kapcsolatunk kibújt a szög a zsákból, mereven elzárkóztak előlem, és kijelentették a páromnak, hogy a továbbiakban nem szeretnének engem a házukban meglátni.

Mit mondhatnék? Nagyon rosszulesett, hogy egy olyan dolog miatt utasítanak el, amiről nem tehetek, és ha megfeszülök akkor sem tudok ez ellen mit tenni...az önértékelésem a béka S E G G E alá került.

De kénytelen voltam elfogadni ezt a helyzetet, hisz a párom nem tehetett erről...

Évekig jártunk majd miután szakítottunk (nem emiatt), nagyban befolyásolt ez a rossz emlék...ha valakivel eljutottam a kapcsolat azon szintjére, hogy elvinne bemutatni a szüleinek, totál kivoltam...húztam az időt, ameddig csak lehetett.

Szerencsére a nagy szerelmem, akivel jelenleg is együtt vagyok a családjával együtt úgy szeret, ahogy vagyok...:)

Azt tudom neked tanácsolni, hogy ha kellemetlenül érzed ott magad, ne menj oda...mondd el a párodnak, hogy mi a helyzet, de biztosítsd róla, hogy attól még, hogy a szüleivel nem alakulnak jól a dolgok, attól függetlenül őt ugyanúgy szereted!!! Ha megoldható, inkább legyetek nálatok...mi így oldottuk meg.

27/N

2016. febr. 18. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!