Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a pasimra?
Azon vitatkozunk, hogy kinek van igaza
Befújtam a fürdőben impegráló sprayvel a cipőmet, aminek eléggé hígító szaga van, majd becsuktam magam mögött a furdoajtot, mert a lakotarsamat akartam megszivatni ezzel a bűzzel, mert ő is csinált hasonlót múltkor.
A pasim kinyitotta az ablakot, hogy kiszellozzon ezzel elrontva a szórakozásomat, teljesen kiakadtam, de az is megfordult a fejemben, hogy megcsal a lakótársammal aki férjnél van, mert állandóan kedveskednek egymással..
Szerintetek igazam van és vajon megcsal?
Attól mert kedvesek egymással, nem biztos hogy megcsal. De ha már lakótársak, elvégre normális, hogy nem egymást csesztetik, hanem békében megélnek egymás mellett. Egyébként meg ha gyanakodsz a megcsalásra, figyeld az apró jeleket, és rögtön levágod ha van valami. A gyerekes játszmákat meg hagyd, nem nőhöz illő!
19/L
A leírásod alapján tök érthető, miért rühell a lakótársad.
Ha ennyire rossz, keress másik albérletet, bár nem csodálkoznék, ha az új lakótárssal sem jönnél ki.
Bammeg, normális vagy? Zárt rérben használod az impregnáló spray-t?
Az tele van mindenféle aromás (itt nem a szagára gondolok, ez egy vegyületcsoport neve) vegyületekkel, amik mérgezőek, leginkább rákkeltőek!! Rád is hatnak, rárakódnak a fogkefékre, poharakra, törölközőkre, mindenre, és nap nap után kapod te is az adagot belőle. Ez nem játék és nem szórakozás, te idióta hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!