Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzem ezt megalázónak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem ezt megalázónak?

Figyelt kérdés

3 év után még mindig idegenként vagyok kezelve a barátom családjában. Még mindig csókolommal kell köszönnöm, és előre be kell jelentenem, hogy mikor találkozok a barátommal. Nem használok náluk semmit. Otthon eszem, mosakszom mielőtt elindulok hozzá. Nekem ez megalázó, hogy még mindig idegenként vagyok kezelve, és csodálkoznak azon, hogy inkább nem jelenek meg így a családi eseményeiken. Hiszen kívülálló vagyok. -.-'

Másoknál pedig mit látok? Hogy ennyi idő után elfogadják és szeretik a lányt. Tegeződnek, meg úgy kezelik mint egy családtagot. Egyébként nem foglalkoztam ezzel mindaddig, amíg egyik "kedves" ismerősöm nem dörgölte az orrom alá a saját kis tökéletes életét. Igen, irigy vagyok, és ezt neki is mondtam, hogy mennyire irigylem ezért. Szerintem én is megérdemelném ezt a befogadottságot.

Ahogy telik az idő, egyre jobban kezdem őket nem kedvelni emiatt a rideg távolságtartás miatt. Kritizálni azt bezzeg tudnak. Felnőttek vagyunk mindketten a barátommal.

2016. febr. 18. 18:01
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyenekre nem is kapok meghívást.
2016. febr. 18. 18:15
 12/35 A kérdező kommentje:
Pont beleszólnak. Pl azt is megmondták, hogy néhány évig még nem akarnak unokát. Néztem is hogy ez most mi. Hiszen én se akarok egyelőre, és egyébként is majd én döntöm el, hogy a saját méhemmel mikor kezdek valamit. Meg a majdani férjem.
2016. febr. 18. 18:17
 13/35 anonim ***** válasza:

De ha csodálkoznak, hogy nem voltál semmi családi eseményen az nem arra utal, hogy szívesen látnának?

Ez az unokás dolog pedig tényleg gáz a részükről.. :S

2016. febr. 18. 18:18
 14/35 anonim ***** válasza:
Nálunk meg azt mondogatja anyós, hogy mikor lesz már unoka... ez se jobb.. na de sztem ezt a pároddal beszéld meg, az ő szülei.
2016. febr. 18. 18:19
 15/35 anonim ***** válasza:
90%
Ez rohadtul nem normális. Kell neked egy ilyen család? Ugyanis a partneredhez a családja is hozzátartozik, mindenestől. Még akkor is, ha már külön él(ne) az ember. Szerintem nem fogadnak el téged. Dobbants!
2016. febr. 18. 18:21
 16/35 A kérdező kommentje:

Hiába pontoztátok le a 15#-öst, van abban valami, amit írt. Nagyszüleim se fogadták el aput, és ez elég erősen rányomta bélyegét az együtt töltött évekre. Aztán végül elváltak, mert egyiküknek se volt miért maradni.

És megmondom őszintén, nekem sincs ínyemre az olyan közösség, ahol képtelenek az elfogadásra, ellenben kritizálni és tudálékoskodni, ahhoz van ám kompetencia.

2016. febr. 18. 18:32
 17/35 anonim ***** válasza:
#15 vagyok: érted, még ha lenne valami kifogásuk ellened. De tök értelmes vagy a kérdésed alapján. Nem tudom elképzelni, hogy irritáló, affektáló vagy akármi más személyiség lennél. Köszi :)
2016. febr. 18. 18:34
 18/35 A kérdező kommentje:
Karma Police: Nagyon nem. Egyszer memtem volna, akkor meg a szemforgatás és a sóhajtozás ment.
2016. febr. 18. 18:35
 19/35 anonim ***** válasza:
De várj, a pasiddal h vagytok?
2016. febr. 18. 18:36
 20/35 A kérdező kommentje:
*n
2016. febr. 18. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!