Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szünetet kért. Mit tegyek?
Sziasztok!
Az a problémám,hogy tegnap a barátom egész hazaúton nem szólt hozzám,de láttam,hogy valami baja van.
Majd egy idő után beleuntam és rákérdeztem hogy mi van. Azt mondta szünetet akar.Azért kérte mert egész hétvégén veszekedtem vele,mert rosszul esett,hogy Valentin napon dolgozik és nem lehetünk együtt.Viszont hozzátette,hogy ettől ugyan úgy szeret és ugyan úgy beszélünk majd és hogy sosem szakítana velem. Majd miután majdnem megfulladtam a sírástól(végig szeretgetett közben),közölte,hogy nem kell neki szünet és hogy nagyon hülye volt,hogy ez eszebe jutott.
De nem vagyok az a hisztis lány egyébként.
18hónapja vagyunk együtt és soha nem veszekedünk.
Szerintetek tényleg az volt a baja hogy felidegesítettem a hisztimmel? Vagy lehet,hogy már kevésbé szeret? Annyira félek,eddig azt hittem,hogy tökéletes a kapcsolatunk,de most rádöbbentem hogy talán képes lenne nélkülem élni...vélemények?:(
18/L a barátom 19
"Ha én valamit megígérek,akkor 100%,hogy nem jön közbe semmi." - Az élet nagyon, de nagyon nem így működik.. Úgy beszélsz, mint egy naiv, tapasztalatlan gyerek, ne haragudj. Bármikor, ismétlem bármikor, beleszólhat olyan külső dolog, amire ha megszakadsz sem tudsz hatni.. Épp ezért, ha a szituáció indokolja, nem árt rugalmasan hozzáállni dolgokhoz, és nem tragédiaként felfogni, még ha nehéz is. A munka az munka, ha a főnök az apja, de nem engedte el aznap, akkor inkább kockáztassa a megélhetését és a lakhatását, illetve otthoni körülményeit egy olyan kamuünnep miatt, amit bármikor lehet pótolni?
Belém is sokmindent neveltek a szüleim, ettől függetlenül még nem mindegyik jó dolog, és csakis rajtad múlik, hogy elég rugalmas vagy-e ahhoz, hogy változtass rajta.
Ha mindenképp sírnod kell, azt pedig egyedül tedd, nem kell vele másokat terhelni.
Abban én sem értek egyet, hogy a távkapcsolat ne működhetne, jómagam is abban voltam (hasonló táv) mielőtt összeköltöztem volna a vőlegényemmel.. De ha ilyen apró dolgokban nem tud az ember néha engedni, valamint normálisan kommunikálni, akkor viszont tényleg nem vár rá fényes jövő.
Próbálj meg kicsit lazábban hozzáállni ezekhez a felmerülő kellemetlenségekhez (mert ez csupán kellemetlenség, nem pedig egetrengető tragédia, nem is kéne annak felfogni), mert bármikor előfordulhatnak, inkább koncentrál arra, hogy szeretitek egymást, hogy közösen tervezitek a jövőt.. Ne szabotáld mindezt csak azért, mert épp adott pillanatban fáj.
Most nem azért, de ez elég lényegi eleme a sztorinak, amit így zárszóként hozzáteszel:
"És mivel a barátom nem munkahelyen,hanem az apjával dolgozik,így talán megtehette volna,hogy azt a napot máskor dolgozza le...gondoltam én.
DE egyáltalán nem vagyok hisztis,csak ha valami nem úgy van,ahogy meg volt beszélve,akkor jogosnak tartom BÁRKI kiakadását. " - akkor jogos a haragod a hiszti nem.
Senki sem mondta hogy hisztiztem,csupán megmondtam a magamét.Hogy most neki alapból inkább az érettségire kellene koncentrálni nem arra,hogy dolgozzon stb.Nem pedig hisztiztem,hogy jajj nem mentünk sehova vagy nem ünnepeltünk vagy ilyenek.
Egyébként nem szégyenlem a könnyeim előtte,és neki pedig nem teher az én problémám.Biztosra tudom,hogy mások vagyunk mint mások,és hogy igaz szerelem van köztünk,nem pedig olyan felszínes kapcsolat,hogy ne sírhatnék előtte,ráadásul még ő is sírt akkor,szóval ez is azt bizonyítja,hogy közel állunk nagyon egymáshoz...talán ezért nem érti sok ember itt a bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!