Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetet kért a barátom, mert megfojtom. Szabadságot akar. Ez azt jelenti h már nem szeret?
2 opció van:
- tényleg megfojtod
- csak kifogást keres
Nos, őszintén, a kérdés alapján én nem tartom valószínűtlennek hogy tényleg állandóan a nyomában loholsz
Ez csak egy ócska kifogás.
Ez az egész "megfojtod a szereteteddel" dolog azok szájából hangzik el, akik nem szeretnek igazán. Ha én valakit nem szeretek, akkor nincs olyan, hogy "legfojt". Legfeljebb egy durva veszekedés után egy kötéllel, azzal meg tud fojtani, de érzelmileg nem.
De te magad le is írtad. Szabadságot akar = virágnyelven azt jelenti, hogy szakítani akar, csak nincs elég vér a p*csében, hogy így kimondja. :(
"de nagyon rányomultam:ss és ezt én is éreztem:/ csak azt hittem h igy jobban kimutatja az erzeseit .."
Az a gond, hogy az érzéseiből annyit mutat ki, amennyit szeretne, ezt nem lehet erőltetni. Csak pánikolás lesz a vége.
Sőt ugye eleve azt érez, amit szeretne, amíg őszinte és hűséges, nem nagyon lehet vádolni. Szerintem önzőség picit ez. És igen, tuti, hogy az a gond, hogy nagyon rányomultál.
"Ez csak egy ócska kifogás.
Ez az egész "megfojtod a szereteteddel" dolog azok szájából hangzik el, akik nem szeretnek igazán. Ha én valakit nem szeretek, akkor nincs olyan, hogy "legfojt". Legfeljebb egy durva veszekedés után egy kötéllel, azzal meg tud fojtani, de érzelmileg nem.
De te magad le is írtad. Szabadságot akar = virágnyelven azt jelenti, hogy szakítani akar, csak nincs elég vér a p*csében, hogy így kimondja. :("
Ezt honnan veszed? Szerintem baromság. Ha voltál már épkézláb párkapcsolatban, ahol tényleg voltak igazi érzelmek mindkét fél részéről, akkor tudod, hogy nem minden fekete-fehér. Na meg persze ha nem csak magadra gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!