Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több szabadságot akar. Mit tegyek?
Ja, szerintem teljesen normális. Én exemtől őrültem meg, ugyanilyen okok miatt, hogy képtelen volt élni nélkülem, én viszont akartam élni az életem egymagamban is. Úgyhogy agyf.szt kaptam tőle, és szakítottunk.
Figyelj, ezt az egészet ne tragédiának fogd fel. A barátod szeret veled lenni, de minden épeszű embernek szüksége van néha egy pici magányra. Anélkül megőrül. Plusz barátok, család, stb?
Azt se értem, hogy neked miért kéne egész nap otthon ülnöd a lakásban? Menj el mozogni, barátokkal lógni, foglalkozz magaddal, amikor ő is. Borzasztó silány életed lehet, ha a párodon kívül semmi szórakoztató dolog nincs benne.
Úgyhogy ha épkézláb kapcsolatot akarsz, akkor nyugodtan elengeded, hadd menjen, és keresel magadnak is progikat azokra az időkre, amikor épp nem vagytok együtt.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!