Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szünetet kért. Mit tegyek?
Sziasztok!
Az a problémám,hogy tegnap a barátom egész hazaúton nem szólt hozzám,de láttam,hogy valami baja van.
Majd egy idő után beleuntam és rákérdeztem hogy mi van. Azt mondta szünetet akar.Azért kérte mert egész hétvégén veszekedtem vele,mert rosszul esett,hogy Valentin napon dolgozik és nem lehetünk együtt.Viszont hozzátette,hogy ettől ugyan úgy szeret és ugyan úgy beszélünk majd és hogy sosem szakítana velem. Majd miután majdnem megfulladtam a sírástól(végig szeretgetett közben),közölte,hogy nem kell neki szünet és hogy nagyon hülye volt,hogy ez eszebe jutott.
De nem vagyok az a hisztis lány egyébként.
18hónapja vagyunk együtt és soha nem veszekedünk.
Szerintetek tényleg az volt a baja hogy felidegesítettem a hisztimmel? Vagy lehet,hogy már kevésbé szeret? Annyira félek,eddig azt hittem,hogy tökéletes a kapcsolatunk,de most rádöbbentem hogy talán képes lenne nélkülem élni...vélemények?:(
18/L a barátom 19
Figyu, hogy rosszul esik az egy dolog, de hogy arra hogyan reagálsz?
Ha ő kérte volna át magát arra a napra dolgozni, akkor érthető volna a haragod, de szerintem nem így volt.
De azért én maradok az előző válaszomnál, ennek lassan vége.
3.köszönöm a válaszod! Tudom,hogy mindenkinek igaza van és már rájöttem hogy nem kellett volna és hülyeség volt...
Utolsó válaszoló! Nincs vége semminek, talán tegnap óta mondhatni jobb is lett minden mert megbeszéltük hogy nem csinálok ilyet többé.
Csak még is ott van a fejemben,hogy miért kell egyből szünetet kérni
Gyerek vagy nagyon... gondolj Newton III. törvényére, ne az ő RE-akcióját sokalld, végül is te voltál a probléma kiindulópontja.
Ennyire megviselted, ezért menekülne.
De ha minden OK, hát jó! :D
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy nem ez volt a legeslegelső eset, hogy hasonlóan viselkedtél, valószínűleg ezért kért szünetet. Nyilván meghatotta a sírásod, de ezt vedd nagyon komoly intő jelnek. Szedd össze magad, örülj, hogy szeret és veled akar lenni, és nőj fel.
25L
Manipulatív hisztigép vagy, és csak a bőgésed miatt nem szakított veled - megsajnált.
Na, tök gáz, én kivágtalak volna, és keresek olyasvalakit, aki nem rinyával reagál mindenre.
Drága utolsó
Amíg nem tudod milyen ember vagyok addig fogd be a retkes pofád és dobd ki azt akit akarsz😂
Nem tudod kit vesztenél,de szerencsére nem is fogjuk😁 Nem azert nem dobott ki mert megsajnáltál hanem mert szeret ,sajnos te valószínűleg nem tudod milyen az,mivel ilyen embert mint te,nem lehet szeretni
Az a vicc hogy itt az emberek 80%-a azért válaszol a kérdésekre hogy kiélhesse magát es az unalmas életét😚 Ahogy te is ezt teszed,szóval csak sajnálni tudlak
Majd gondolok rád mikor a barátom feleségül vesz😎
Mi pedig rád, amikor elválik tőled :D
Komolyra fordítva a szót, kérdező, picit vedd észre magad, vihart csinálsz a biliben. Egyszer-kétszer oké, előfordul mindenkivel, de ha rendszeresen hisztizel - leírásod alapján igencsak hisztisnek tűnsz - akkor tönkreteszel mindent, akármennyire szeret, hosszútávon épeszű ember nem viseli el.
Javasolnám azt is, hogy a passzív-agresszív manipuláció helyett próbáld ki az egyenes, higgadt, őszinte kommunikációt. Ha te beleéled magad valamibe, aztán nem jön össze, akkor nem a fuldokova bőgés a helyes reakció, maximum megmondod neki, hogy mennyire kár, hogy nem sikerül a találkozó, és mikor tudjátok bepótolni. Nem mindig lehet az, amit eltervez az ember, ilyen az élet, azzal, ha veszekszel és hisztizel csak rontasz az amúgy is sz-r szituáción, és nem ez a célod feltehetően.. Mint egy óvodás, akinek elvették a játékát. Értem én, hogy csalódsz, de ez indok arra, hogy rajta verd le, pláne, ha még csak nem is az ő hibája? Sok ilyen szituációd lesz még az életben, jobb, ha megtanulod kezelni.
18 éves vagy, érthető, hogy még nem nőttél fel, de az arcodból picit visszavehetnél, mert egyértelműen te voltál a hibás a szituban. Amit tehetsz, hogy tanulsz belőle és legközelebb leállítod magad időben, ahelyett, hogy ilyenekre fordítanád az időd és az emergiád.
Mindezt nem bántó szándékkal írtam, megjegyezném.
200km-re nem működik egy kapcsolat! Egy férfi naponta 5 x, a nő 2-3 naponta szexelne!Ez a körülmények között kivitelezhetetlen, tehát a kapcsolatna nincs értelme!
Ezt szerette volna a tudomásodra hozni, és hogy sokat rinyálsz fölöslegesen, apró szarokért! Már nem is szerelmes igazán, de a sírógörcsöd miatt inkább visszakozott, mert nehezen tud nemet mondani!
A diagnózis 2500 Ft lesz, amit fájdalomdíjként küldj el a srácnak!
Keressetek mást, és legyetek nagyon boldogok!
Mondtam én egyszer is hogy nem az én hibám az egész? Tudom,hogy nem kellett volna annyira kiakadnom amennyire tettem.Viszont én egy ilyen ember vagyok...ezen mégis hogyan kéne változtatnom? Hogyan változtassak olyan dolgon ami belém van nevelve? Itt most az elvárásaimról van szó.Ha én valamit megígérek,akkor 100%,hogy nem jön közbe semmi.Ezt visszafele is elvárnám.És mivel a barátom nem munkahelyen,hanem az apjával dolgozik,így talán megtehette volna,hogy azt a napot máskor dolgozza le...gondoltam én.
DE egyáltalán nem vagyok hisztis,csak ha valami nem úgy van,ahogy meg volt beszélve,akkor jogosnak tartom BÁRKI kiakadását.
Mellesleg azt nem tudjátok,hogy ő is csinált olyat ami miatt ennyi erővel simán én is mondhattam volna,hogy akkor én most szünetet akarok.De nem tettem,mivel nem így oldom meg a dolgokat.
Az meg,hogy 200km távolságban nem működik egy kapcsolat...egy hatalmas marhaság.De ezt csak az értheti akinek volt már benne tapasztalata.Persze,vannak kivételek.Ha a mi kapcsolatunk nem működne akkor már rég szakítottunk volna.
A sírásomról pedig még annyit,hogy nem azért bőgtem annyira,mert p.csa vagyok,hanem mert borzasztóan közel állunk egymáshoz,és nagyon szeretjük egymást.Pár hónap múlva ha minden jól megy,ideköltözik...szóval van jövőnk-a sírásom ebből fakadt,hogy nem akarom elveszíteni mert ő a mindenem,és ez nem holmi tini szerelem,tudom mert volt részem abban is és az teljesen más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!