Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szünetet kért, de nem tűzött ki időpontot, és amikor ott akartam hagyni, utánam rohant és közölte van idő nem?
Figyelt kérdés
Azért akart szünetet tartani, mert megtudta hogy beteg vagyok és csak most közöltem vele...
Meg a gyerek is örökölné
2013. aug. 27. 18:54
2/16 Baccardi01 válasza:
Mióta jártok együtt? Szeretitek egymást?
3/16 anonim válasza:
Ez rajtatok áll, hogy mennyire komoly a kapcsolatotok.
5/16 anonim válasza:
Szerintem eléggé komoly lehet a dolog ha már gyerekről beszélünk.
Viszont én nem értem, mi a kérdés?
6/16 A kérdező kommentje:
23 ,epilepszia
2013. aug. 27. 19:02
7/16 A kérdező kommentje:
Szakítani akar?
2013. aug. 27. 19:03
8/16 A kérdező kommentje:
Már hete nem keres és bujkál előlem
2013. aug. 27. 19:04
9/16 Baccardi01 válasza:
Elég gerinctelen. Eddig jó voltál neki? Most, hogy kiderült, hogy beteg vagy nem kellesz neki?
Hagyd a fenébe! Nem szeret. Ez tuti.
Csak mellékesen: az epilepszia a mai világban, gyógyszerrel nagyon jól kezelhető, tünetmentessé tehető.
10/16 A kérdező kommentje:
de akkor a gyerek örökölné és ez a baja...
csak az fáj h én meg elhittem neki h én vagyok a mindene...
most meg bizonyította az ellenkezőjét
2013. aug. 27. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!