Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bunkó voltam tudom, de mit csináljak?
Barátommal 1 éve vagyunk együtt.Én egy tehetősebb családból szármozom,a párom viszont nem.Szegényebb a családja,egyetem mellett most is dolgozik és ebből a családját is tamogatja+ő is ebből él.
Na most ugye ma Valentin nap van.Reggel hívott ,beszéltünk.Kérdeztem mikor jön és azt mondta,hogy nem jön ma.Na erre kiakadtam de nagyon.Bunkó voltam vele,csúnyákat mondtam neki.Macis alkat a párom és most hirtelen azt is a fejéhez vágtam,hogy nem is tetszik ,nem szeretem.Utoljára azt mondtam hogy utálom és szakitok vele.Utána hívott még de nem vettem fel a telefont.Nagyon kiakadtam rá...
Most nemrég az egyik közös barátunkal beszéltem,akinek elkezdtem magyarázni,hogy milyen tetü a párom,hogy nem jön stb...
A végén ez a közös barát benyögte,hogy ezt igazábol nem szabadna elmondania de ő tudja,hogy miért nem jött hozzám a párom.
Tegnap beszéltek,és akkor mondta neki a barátom,hogy nem volt pénze így nem tudott venni nekem semmit.Így pedig nem akart beállitani hozzam,üres kézzel.Nem akarta,hogy rosszul essen,hogy nem vett semmit.
Na itt le döbbentem és azonnal megbántam az egészet.Annyira bunkó voltam vele.
Nem haragudtam volna,ha ezt elmondja nekem.Nem az ajándék érdekel,hanem hogy együtt legyünk.
A telefonja ki van kapcsolva.Ő nem itt lakik hanem 50 km-el arébb,csak egyetemre jár ide szóval még csak átszaladni sem tudnék hozzá.
Mit csináljak?Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez ti megbocsajtanátok?
Mekkora egy puhapöts a párod, te jó isten! Épeszű ember ezért úgy kivágja a másikat, mint macskát s.zrni.
Remélem, mielőbb észhez tér, és keres olyat, aki nem alázza meg, és cseppet sem idegbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!