Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én voltam bunkó?
Figyelt kérdés
Párom,bárhová megyünk,bámulja a nőket.Főleg a feneküket.Ma bementünk a városba és én mondogattam neki,hogy nézd már milyen jó csaj,milyen csinos!Erre megharagudott,most nem szól hozzám.2014. szept. 9. 19:41
1/7 anonim válasza:
Örülne neki hogy nem csak leálltál hisztizni :D
2/7 anonim válasza:
párom! de utálom ezt a szót ! nem vakságot fogadott hanem hűséget!
3/7 A kérdező kommentje:
Katt tovább,édes!
2014. szept. 9. 19:46
4/7 anonim válasza:
A vakság, meg a parasztság két teljesen külön dolog - nem csoda, hogy utálod ezt a szót, hiszed lövésed sincs róla, hogy mit jelent.
Nem voltál bunkó.
5/7 anonim válasza:
Miért nem bámulod inkább a jó pasikat? :-)
6/7 anonim válasza:
Hát, szerintem túl merev a párod (nem félreérteni). Mi kölcsönösen ugratjuk egymást a barátommal. Ha látok egy szép csajt az utcán, ösztönösen odasúgom neki, hogy "Te, nézd már azokat a csecseket!", ő pedig hasonlóan, ha meglát egy jó pasit. "Milyen jó segge van már!" (Tudja, hogy a férfiak feneke a gyengém.) No, mindegy. Lehet, hogy ez se teljesen normális, de legalább nincs belőle sértődés. Engem speciel nem zavar úgy igazán, ha csak megnéz egy szép nőt, ameddig engem szeret.:)
16/L
7/7 BulmaSwan válasza:
Szerintem nem voltál bunkó. Talán kicsit lejárattad, de megérdemelte. Én nem tűrném, ha a barátom másokat nézne rajtam kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!