Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Bunkó voltam tudom, de mit csináljak?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 éve vagyunk együtt.Én egy tehetősebb családból szármozom,a párom viszont nem.Szegényebb a családja,egyetem mellett most is dolgozik és ebből a családját is tamogatja+ő is ebből él.

Na most ugye ma Valentin nap van.Reggel hívott ,beszéltünk.Kérdeztem mikor jön és azt mondta,hogy nem jön ma.Na erre kiakadtam de nagyon.Bunkó voltam vele,csúnyákat mondtam neki.Macis alkat a párom és most hirtelen azt is a fejéhez vágtam,hogy nem is tetszik ,nem szeretem.Utoljára azt mondtam hogy utálom és szakitok vele.Utána hívott még de nem vettem fel a telefont.Nagyon kiakadtam rá...

Most nemrég az egyik közös barátunkal beszéltem,akinek elkezdtem magyarázni,hogy milyen tetü a párom,hogy nem jön stb...

A végén ez a közös barát benyögte,hogy ezt igazábol nem szabadna elmondania de ő tudja,hogy miért nem jött hozzám a párom.

Tegnap beszéltek,és akkor mondta neki a barátom,hogy nem volt pénze így nem tudott venni nekem semmit.Így pedig nem akart beállitani hozzam,üres kézzel.Nem akarta,hogy rosszul essen,hogy nem vett semmit.

Na itt le döbbentem és azonnal megbántam az egészet.Annyira bunkó voltam vele.

Nem haragudtam volna,ha ezt elmondja nekem.Nem az ajándék érdekel,hanem hogy együtt legyünk.

A telefonja ki van kapcsolva.Ő nem itt lakik hanem 50 km-el arébb,csak egyetemre jár ide szóval még csak átszaladni sem tudnék hozzá.

Mit csináljak?Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez ti megbocsajtanátok?

2016. febr. 14. 18:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert, ha nem lenne ma valentin nap, akkor bezzeg nem sértődtél volna be, mert nem megy.. ITTENEM! Ez a sz*r valentin nap, meg a ti hülye elvárásaitok! Nekem is van párom, soha nem mondtam volna neki ilyeneket... Azok után amiket mondtál, én sem venném fel a telefont, én sem jeletkeznék. Menj el hozzá. 22L
2016. febr. 14. 20:27
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem válaszolt, még mindig ki van kapcsolva.

Indulok hozzá.Aki akar drukkoljon...

2016. febr. 14. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:
40%
Figyelj... én ezek után nem biztos hogy látni akarnálak.
2016. febr. 14. 20:37
 14/21 A kérdező kommentje:

De annyira bánt,hogy olyan csúnyán beszéltem vele...szeretem nagyon.

És már elindultam,nem fordulok vissza.Beszélnem kell vele,nem birom ki,hogy ne kérjek bocsánatot tőle még ma.

2016. febr. 14. 20:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez esetben sok szerencsét. Legalább tudni fogod mi a helyzet. Ha megbocsájt neked, akkor remélem soha többet nem csinálsz ilyet.
2016. febr. 14. 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:

szerintem jól teszed,hogy átmész.

majd mindenféleképpen írd meg,hogy mi történt.

2016. febr. 14. 21:46
 17/21 anonim ***** válasza:

nézd, normális kapcsolatban ezt meg lehetett volna beszélni, hogy bocsi de nincs most pénzem ajándékra, majd máskor bepótoljuk. de gondolom ismer már és nem merte elmondani. így hárított,hogy csak azt mondta nem tud ma átmenni.

mert a leírásból az jön le, hogy nem az a fajta lány vagy aki örül 1 szál virágnak is, hanem valami nagyobb ajándékot vártál volna el. ez meg nyilván nem volt megoldható, inkább el se ment.

beszéld meg vele,hogy ne csinálja ezt, mondjon el nyugodtan máskor ilyeneket(hogy nincs most rá pénze). és ne aggódjon,amúgy sem ajándék miatt akartad,hogy együtt legyetek ma, hanem hogy kicsit romantikázzatok.

amúgy tényleg nagyon csúnyán beszéltél vele. nem hiszem,hogy el lehet könnyen felejteni ezt. ha az első eset, gondolom megbocsát. de sokadik esetnél én nem tenném.

majd írd le azért,hogy mi lett.

2016. febr. 14. 22:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Es mit mondott?kibekultettek?
2016. febr. 15. 06:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Na szóval...tegnap elmentem hozzá.

Nagyon meglepődött,hogy mentem.Elmondtam neki,hogy beszéltem azzal a közös baráttal és ő elmondta a dolgot.Bocsánatot kértem tőle és mondtam neki,hogy máskor nyugodtan mondja el ha ilyen van.Nem érdekel ,hogy vesz-e valamit,nem az számit.Most sem azért akadtam ki,hogy nem hoz semmit hanem,hogy nem leszünk együtt aznap.Bocsánatot kértem azért amiket a fejéhez vágtam.Mondta,hogy elképesztően rosszul esett neki amiket mondtam de föleg az ,hogy azt mondtam nem tetszik és nem szeretem.

És ami szánomra a legfurcsább volt sírt előttem.Nem láttam még sírni,sőt az a barátja akivel már 4-5 éves koruk óta a legjobb barátok még ő sem.Ahogy láttam sírni ,a szivem megszakadt érte ....úgyhogy együtt sírtunk utána.

Megbocsájtott nekem hála istennek és a mai nap bepótoltuk a tegnapi napot :)

Nagyon imádom és sosem mondok neki ilyeneket mint tegnap.

Köszönöm mindenkinek :)

2016. febr. 15. 18:47
 20/21 anonim ***** válasza:
akkor örülök,hogy megbeszéltétek :)
2016. febr. 15. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!