Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban én voltam a bunkó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban én voltam a bunkó? Vagy ő reagálja túl?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve van barátnőm.

Nagyon szeretem, de mostanában mindenen megsértődik, a legapróbb dolgokon is.

Sokszor már nem tudom hogyan kezeljem.

Ma reggel is az volt az első, hogy írtam neki, utána ő felhívott telefonon.

Sokat nem beszéltünk, mert ő készülődött a városba a testvérével, így mondtam neki,hogy akkor majd beszélünk, ha megjöttek.

Dél körül hívott, de tele volt a kezem, s épp enni készültünk. Kérdezte mit csinálok,mondom nemsokára eszünk majd.Ő megsértődött, hogy jó nem zavarlak. Mondom dehogy zavarsz, miért zavarnál?

De letette.

Utána hívtam, de nem vette fel, hanem írt egy üzenetet, amiben ez állt..

Nem tetszik.

Mindenkinek megvan a maga életszemlélete.

Marhára nem érdekel, ti harangszóra esztek, vagy nem.

Ennyit a törődésről, a gondoskodásról,mindenről.

Ahol a kaja mindent űberel, az vacak helyzet.

Sajnálom, jó étvágyat.

Ez iszonyúan rosszul, bassz nagyon rosszulesett.

Bocsánat, rengeteg dolgom van.

Nem érek rá csicseregni, amikor a nagy méltósága rá ér.

Az ilyen dühkitöréseket egyre nehezebben kezelem.

Mit lehetne tenni?

Felnőtt nő, komolyan még ha 17 lenne.

Ő 25, én 27

2015. dec. 21. 12:42
 1/9 anonim válasza:
Itt szerintem nem feltétlenül a kajálásról van szó, valószínűleg van valami nagyobb probléma a háttérben, amit vagy nem mond el neked, vagy te nem látod.
2015. dec. 21. 12:47
 2/9 A kérdező kommentje:

Szerintem is... Akkor szokta ezt csinálni.

Szerintem valamin kibukott vagy történt valami, s így vezeti le...De mivel nem ír, így nem tudom megkérdezni.

De így indig én érzem magam rosszul...

2015. dec. 21. 12:51
 3/9 A kérdező kommentje:

Már én is gondolkodom rajta.

Tudom, nem könnyű neki, meghalt az anyukája, a testvére, a nagyszülei is(apjával tesójával él még), de szerintem ez nem mentség arra, így viselkedjen.

Nem sokra rá írja, hogy ő nem haragszik, de nem érdekelt szerinte, hogy hova mentek, mit csináltak, mit intéztek, stb(pedig ez nem igaz, mert csak annyit mondtam mikor kérdezte mit csinálunk(anyum meg én), s mondtam nemsokára eszünk, meg segítettem. S meg sem várta, míg megkérdezzem mi volt, besértődött, s azt mondta, amit kérdésben is írtam. S azt mondja, kétszer megmászta a partot(vagy mit) meg tipikus apja vaagyok, hogy mit lehet enni és mit.

Meg ő nem haragszik, csak tesz rá, hogy hol voltak,, meg meg mi volt.

S hogy nálunk az van, hogy éljen a kaja, ő nagy ívben tesz rá, s ő akár egy szelet kenyérrel el lenne, neki ez a véleménye.(ezt írta)

Plusz még

"Van dolgom, nem érek rá feleslegesen fecsérelni az időmet, bocsánat.

mea culpa, mea maxima culpa

kit érdekel, nyugalomra vágyok(ezt arra írta, hogy azt írtam, igenis érdekel mi volt vele.

Egy emberrek annyit törődj amennyit ő veled.

s magánügy mit csináltak

meg hogy röhejes vagyok, s hívjam én(este amúgy is hívnám), mert van ingyen percem

meg hogy mi együnk, meg ami feldob minket(azért minket, mert anyum is nagyon szereti).

meg hogy egy frászt hív, neki is annyiba kerül mint nekem.

2015. dec. 21. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Te jó isten... 27 évesen lehetne annyi eszed hogy ki kell dobni az ilyet mint macskát szarni. Nagyon gyerekes de nagyon, hogy a témába vágóan mondjak valamit: szerintem az lett volna a normális mikor mondod neki hogy eszünk majd, ő azt válaszolja jó étvágyat édesem akkor nem zavarlak, majd hívj fel ha végeztél puszi. Hát de nem? Ehelyett vergődik mint valami 16 éves kis hisztis fruska...
2015. dec. 22. 02:07
 5/9 A kérdező kommentje:

Ne aggódj,már megtörtént.

Mérgemben már le hülye p----csáztam, meg azt mondtam neki, úgy viselkedsz mint egy tinrib....nc s jött ma az, hogy milyen önző vagyok, meg egyszer sem töltöttem fel a telefonját, meg kétszínű vagyok, szánalmas vagyok, meg ha ő tinirib..nc, akkor anyám k..rva.Lehet köcsög vagyok, de már annyira felhúzott, hogy ezt mondtam, hogy arra van az ajtó..Meg hisztis pi..csa

2015. dec. 22. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Szereted?
2015. dec. 22. 11:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Buta kérdés, persze, hogy szeretem.

De mikor heti rendszerességgel vannak ilyen dührohamai, az azért elég idegölő.

Néha már nem tudom kezelni, s olyankor mindig azt mondom, moderálja már magát, mert már nagyon durva amit csinál.

Ha nem írok egyből már megy a

jó nem zavarlak

nekem is van dolgom

nem kötelező írni

meg sz..rj le nyugodtan és társai

2015. dec. 22. 11:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Sőt volt olyan is, hogy majdnem minden nap.
2015. dec. 22. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szereted de csúnyán beszélsz vele?! Én a helyedben leülnék vele és amiket ide irtál elmondanám neki,aztán kalap-kabát te balra ő meg jobbra! Mert ennek így nincs értelme,egyikőtök részéről se,csak idő pocséklás!
2015. dec. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!